❤ 26 Augusti

Gossen hämtad på dagis och jag är redan helt slut, den ena tjatar om klubba och den andra tjatar om glass och där i mellan bråkar dem och mer eller mindre river hemmet!
Två fönsterlampor fattigare är man också då barnen drog i sladdarna och båda lamporna åkte ner i golvet så nu är dem vingligare än vingligast..
Hujedamej! Tillsägelse till bägge två och dem fick sitta i soffan medans en annan fick dammsuga upp allt efter glödlamporna.
Min middag står i ugnen och familjens middag ska tillagas sen beger jag mig ner till solariet tror jag eller varför inte till Ikea för att köpa just två nya fönsterlampor till v-rummet?
Prata med gubben först annars så går vi ut och leker med barnen innan dem ska sova!

När Emilia vila så passade jag även på att rensa telefonen på alla bilder som nu ligger fint i olika mappar på datorn, ska börja framkalla foton och köpa nya album så man inte glömmer av.
Även skaffa det största usb- minnet som finns och lägga över alla foton och filmer ifall datorn kanske får för sig att krascha i framtiden. Känns ganska smart och göra det om jag ska vara ärlig!
Nej nu vända på kyllingen i ugnen sen försöka sysselsätta två barn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0