Fredag

Då var det Fredag igen, gud va veckorna rusar iväg!
Håller på att tvätta just nu och sen ska jag plocka undan här hemma, diska och sen in i duschen innan det bär av till läkaren kl. 13 får även se om jag hinner plugga något innan dess.
Morgonen har vi si & sådär, hade en Kevin som inte alls var på det bästa humöret direkt?
Vilket han alltid brukar ha, men inte idag. Han har sovit HELA natten i sin säng 19.30-06.25 så duktig han är! <3
På Måndag är det en vecka sen han slutade dricka välling på morgonen, så nu är det bara någon enstaka kväll.
Så jag tror inom en månad eller två så kommer han inte vilja ha mer välling, han är så duktig så vår lille prins!!

Funderar på och höra med D om vi ska åka till Net On Net sen när vi har hämtat Kevin,
jag måste verkligen ha en kamera! Vi hade en som vi fick av svärföräldrarna när jag väntade Kevin,
men den har varit inne på "lagning" två- tre gånger och ändå lever den sitt egna liv,
så nu känner jag att vi måste ha en eftersom vi bara tar kort med våra mobiler och min tar ju dock inte dem bästa korten om jag säger så.
Men som sagt får höra med mannen min, annars så får jag ta en liten promenad bort till Elgiganten men Net On Net hade lite fler och välja mellan..
Nej ner i tvättstuga nu, hörs sen


Funderar på den här nämligen, vad tror ni?

Nytt & fint

Lite nytt & fint i hallen, mysigt!


Underbart väder

Vilket underbart väder vi har!
Har precis betalt dem sista räkningarna, vilket verkligen är hur skönt som helst.
Fått diskat undan allting, lagt kyckligen i marinad, plockat undan lite smått ska fortsätta snart igen, pratat med mor, första sockerkakan inne i ugnen, varit och lunchat med Denise.
Gud så mycket man hinner med när man inte har några lektioner i skolan,
plugga det får jag göra senare ikväll när Kevin har lagt sen.
D ska iväg och besiktiga bilen tjugo i sju ikväll så ska försöka lägga lille man då, är tanken i alla fall.
Ska alldeles strax ställa mig och skala potatis och sedan fortsätta plocka undan innan pågarna kommer hem,
även samla ihop ALL tvätt eftersom jag hade redan bokat upp tvättid imorgon 8-14, men måste vara helt klar med tvätten när D kommer hem sen så ska vi iväg till läkaren..

Blir att gå ut en sväng efter maten idag med, det gäller verkligen att passa på när det är sånt fint väder ute!
Tydligen så ska det vara lika fint hela helgen, vilket verkligen är kanon med tanke på att jag och Kevin ska åka till Liseberg på Lördag! :) Mor & son dag blir det <3
Nej fortsätta här hemma så att jag hinner färdigt med allting, hörs sen.

GLAD

Sitter på bussen på väg hem idag igen, har varit inne i skolan och gjort muntligt prov och jag klarade det!! :) Så nu är jag GODKÄND i Omvårdnads kursen så nu gäller det bara att klara dem andra kurserna också, ska hem till Denise sen ska vi till gallerian och fika. Blir sen hem och plugga, se om det finns någon tvättid och sen baka en sockerkaka eller två ;) Måste bli klar med alla kompletteringar senast imorgon så det gäller att ligga i som bara den.. Funderar på om jag och Kevin ska åka ner till mor & far imorgon ändå i så fall kör D oss ner sen på Söndag kör mor & far hem oss eller om vi ska vänta tills nästa helg i stället så åker vi alla ner tillsammans. Hmm.. Får se hur vi gör! Men måste bestämma mig idag hur vi ska göra, blir det inte att vi åker denna helgen så ska vi gå på Liseberg på Lördag jag & Kevin eftersom D måste jobba. Imorgon är det även läkartid som gäller för min del kl. 13 ska vi vara där, under tiden så ska Kevin vara på dagis tror inte att han tycker det är så skoj att följa med oss! Uppdaterar mer sen.

Onsdag

Sitter på 755:an på väg hem, har varit i skolan och skrivit provet i Social Omsorg. Kanske inte det lättaste men jag hoppas verkligen att jag klarade det! Hem och äta en tidig lunch sen sätta mig ner och göra klart kompletteringsuppgifterna så jag får det gjort. Annars så ska jag bara vila innan pågarna kommer hem är verkligen inte alls kry! Blir ingen Skåne på Fredag så får fundera ut något vad jag och Kevin ska hitta på hela helgen eftersom D var tvungen att jobba, hade verkligen längtat efter denna helgen men allt blir inte som man hade tänkt sig. In till skolan imorgon bitti igen sen är jag ledig hela dagen och likaså på Fredag, kl 13 på Fredag är det läkarbesök som gäller.. Funderar på att äta mexikansk tacopaj till lunch hmm.. Får se vad jag hittar för något måste även plocka fram något från frysen som vi kan ha till middag, hörs sen..

En förändring

Ny hårfärg & skaffat lugg, ibland behöver man en rejäl förändring ;)



27 September

Mat i magen, provet är avklarat i Omvårdnad nu är det bara Demens provet i Social Omsorg kvar imorgon,
sen är det förhoppningsvis lugnt nu några dagar.
Varit hemma i 2 timmar ungefär, strålande väder så ska ut och gå en lång runda om en stund tänkte jag!
Har även hunnit med att diska, men är långt ifrån klar HATAR när det är så himla mycket disk,
men det är underbart när man väl har fått det gjort..
Sitter och lyssnar lite på Spotify, fick bli lite Sonja Aldén en massa känslor kommer upp när man hör hennes låtar eftersom min svärgerska/ Kevins faster sjöng Sonja Aldén- Välkommen hem på hans dop. <3
Den dagen handlade verkligen bara om honom, tänk att det snart är redan 2 år sen han döptes, vart har den tiden tagit vägen?! HELT SJUKT!!

Idag blir det Tortelli till middag, har aldrig ätit det (inte vad jag minns) så undrar om det är gott och hoppas på att det går hem av mina pågar.
Kevin är inte lika kräsen som sin far! haha ;)
Annars så ska vi bara stor handla idag, blev inget igår eftersom Kevin var så trött efter dagis, så idag så ska hans kära farmor passa honom så vi kan åka och handla.
Så innan dess ska jag skriva handelslista också, blir eventuellt att jag hämtar prinsen tidigare idag får se hur trött jag är. Måste som sagt plugga också!
Nej ta mig ett glas vatten och byta om innan jag ska bege mig ut,

26 September

Då var det dax igen för lite uppdatering, vilket var verkligen längesen.
Haft fullt upp med skolan och lite annat,
men nu börjar allting lugna sig lite smått..
Otroligt fint väder vi har idag, solen skiner och det är ganska behagligt ute, självklart blåser det men inte så speciellt mycket som det brukar göra dem andra dagarna!
Har haft en kort dag i skolan idag, hade studiebesök i fm mellan 9-11 så var hemma redan vid 12 så har börjat städa undan lite och dammtorkat ska snart diska och dammsuga.
Funderar även på vad vi ska ha till middag idag, tycker det börjar bli svårare & svårare för varje dag som går.
Små förkylda är vi också hela familjen, men nu är det den årstiden så det är inte konstigt.
Annars så ska jag bara plugga ikväll har prov imorgon bitti sen ledig resten av dagen,
prov på Onsdag och ledig Torsdag & Fredag. ;) *HÄRLIGT*
På Fredag ska vi åka ner till Skåne och hem igen på Söndag, va någon månad sen nu vi var nere så det är tid för det nu som sagt, nej ska fortsätta städa sen skriva handelslista så det också blir gjort.
Måste stor handla idag med! (som sagt en hel del som händer..)

Söndagen den 18 September

Hej på er, då var det Söndag igen och imorgon så är det ny vecka med nya möjligheter!
Har precis suttit och tittat på Landet För Längesedan tillsammans med världens bästa Kevin,
en film som man verkligen kommer ihåg sen när man själv var liten. Otroligt bra med andra ord!
Om ca; 30 minuter så kommer där en och tittar på Mimmi, vi måste som sagt göra oss av med henne i med jag har börjat reagera (allergi) känns hemskt men risken är stor att min allergi blir värre och det vill vi ju inte.
Sen i eftermiddag ska vi till Gråbo och hälsa på g.farmor U & S det var ett tag sen vi träffade dem så det ska bli riktigt skoj/trevligt. Blir att Kevin får vila middag i bilen eftersom han fortfarande inte har vilat något ännu,
ändå har han varit vaken sen kl. 06.
Ska alldeles strax ta och byta om kan inte gå runt i mjukisbyxor hela dagen, även om det är härligt! haha ;)

Sen ikväll blir det plugg som gäller för min del,
gäller att inte ligga på latsidan här inte.
Måste bli klar så gott det bara går med instuderingsfrågorna så att jag kan börja läsa igenom dem till provet som vi har i Omvårdnad på Torsdag.
Nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och sen byta om,
så vi hörs senare.. Ha en fortsatt trevlig dag!

Då va det Lördag

Redan Lördag och vi har inte direkt fått något gjort idag? Bara suttit hemma, men svärmor och svägerskan har varit här på kaffe! :) Håller på att försöka få Kevin till att vila middag sen ska jag sätta mig ner med en kopp kaffe och bli klar med min inlämningsuppgift så att jag får någonting gjort och sen måste jag även börja plugga tiöl bägge proven som vi har nu denna veckan. Data uppgifterna har jag inte ens hunnit så måste lägga på ett kål så att man inte blir underkänd sen är vår lärare i data lite speciell jämfört vad dem andra är, men som sagt får lägga på ett kål! Vädret var hur fint som helst imorse när vi gick upp, men nu så är det lika tråkigt som det har varit alla andra dagar, lika bra att man vänjer sig vid att det verkligen är höst.. Ikväll blir det mys framför tvn och äta något gott och imorgon måste vi hitta på något innan jag får spader på att bara vara hemma! Är verkligen inte skoj, men det blir väl antagligen att det är grabbarna som åker iväg och gör något medans jag får stanna hemma och bara plugga, känns som om det är det enda man gör nu för tiden. Men har man gett sig in på att plugga så får man stå ut med det också, eller hur? ;) Nej nu vilar Kevin så jag får sätta mig och bli klar med uppgiften som sagt, hörs kanske sen.

Tvätt & städ

Då var dem två första maskinerna igång med sängkläder,
sen blir det tvätt av soffklädsel m.m.
Kommer lukta hur gott som helst i lägenheten när allt är ny tvättat! :)
Ska även ta och diska och plocka undan lite vilket verkligen behövs (igen)
får bli att jag sätter mig ner ikväll eller någon annan dag i helgen och pluggar,
måste få klart uppgiften så att jag blir av med den och sen ska jag börja plugga till bägge proven som vi har nästa vecka. Huvudet känns som om det ska explodera när som helst! haha
Är så himla sugen på att köpa en massa nytt till lägenheten, men det får dock vänta lite annat att lägga pengarna på just nu. Men ett nytt köksbord i vitt hade verkligen inte suttit fel, vill ha ett större och ett mycket finare! :(
Sen nytt soffbord och matta, ack ack jag fortsätta att rabbla upp en massa som jag skulle vilja ha.

Underbart väder är det ute också, så ska vara ute och leka med Kevin sen efter vi har ätit.
Får bli att D hämtar honom på dagis idag i med jag håller på här hemma,
sen får vi se vad helgen har att erbjuda. ;)
Städa var det och diska..

Tvätt & läkarbesök

Har varit och lämnat Kevin på dagis nu, känns hemskt att lämna honom när man är hemma,
men han har det mycket roligare på dagis.
Håller just nu på att tvätta dem två första maskinerna är snart klara så snart tid för att springa ner igen,
får ta och göra mig i ordning sen också så att jag är klar när D kommer hem så att vi kan åka till läkaren sen,
ska vara där kl 13 så har några timmar på mig haha ;)
Annars så är det bara bra med oss, tråkigt väder ute bara!
Regnar och blåser non stop så just nu önskar jag att jag hade varit utomlands någonstans och fått stanna där tills Sommaren kommer nästa år. Men det går ju icke!
Nej ner i tvättstugan, hörs sen.


God morgon

Precis ätit en skål med flingor & mjölk, så sitter och funderar på vad jag ska ha på mig idag,
känns som om jag kommer frysa men ändå inte.
Tycker att sånt här är jätte svårt så det inte är sant, men ska alldeles strax klä på mig och sen väcka prinsen
som för övrigt sover som en stock i våran säng.
<3
Önskar att jag bara hade kunnat lägga mig under mitt varma täcke igen och bara få somna om,
är konstant trött men ändå är jag inte så duktig på att vila när jag väl kan när man är hemma,
fast idag är det skola som gäller för min del och imorgon också.
På Onsdag så har vi bara lektion på eftermiddagen, men då ska jag till läkaren kl. 13 och Torsdag har vi också lektion sen på Fredag är det studietid som gäller.
Kan bara hoppas på att jag inte har så mycket uppgifter att göra då, för då kan jag ju sova hur mycket jag vill?
Nej klockan tickar bara iväg så får skynda mig lite, hörs senare.

Slut pluggat för ikväll

Nu har jag pluggat färdigt för ikväll, skickat in två uppgifter och har inte så mycket kvar att skriva om på tredje uppgiften i Social Omsorg men den ska inte vara inne förrän den 20/9 men är väldigt skönt att bli klar i tid så att man kan fokusera sig på allt annat i stället. Har lite uppgifter i data också som jag även måste bli klar med så då är det rätt bra att ligga före i planeringen sen även på börja läsningen inför det sista provet i Omvårdnad. :) Killarna gick hemifrån innan ikväll så att jag kunde plugga så dem gick till den stora lekplatsen med M & J så att dem små killarna kunde leka lite. Så nu ligger jag och nattar Kevin sen blir det in i duschen och efter det eventuellt att se en film med mannen min <3 imorgon är det skola, dagis och jobb som gäller för oss alla tre långa dagar som sagt. Nu måste jag få prinsen till att somna så vi kanske hörs sen igen.

Då var det Söndag igen

Då var det som sagt Söndag igen, veckorna går fruktansvärt fort!
Sitter just nu vid datorn och har nästan precis blivit klar med en uppgift och skickat in den,
så då var det bara kompletteringsuppgiften kvar men det kommer gå mycket fortare och göra den,
därför blir det att jag fixar med det lite senare ikväll.
Middagen i magen och en badad Kevin så sitter vi och funderar på vad vi ska hitta på nu,
har haft besök idag utav herr & fru Rambäck från Kungsbacka! :)
Alltid lika trevligt och roligt att träffa dem i med det blir så sällan man träffas,
som vanligt så lekte Kevin pajjas men det är verkligen ingen nyhet! haha

Idag så är det sista dagen för mig som rökare,
undrar hur detta ska gå?
Men denna gången ska jag klara det oavsett hur dåligt jag än kommer att må och hur röksugen jag kommer vara så ska jag verkligen klara det!
Tycker faktiskt inte att det är så särskilt gott längre, men ändå så har jag fortsatt?
Jätte konstigt tycker jag själv när man väl tänker efter, eller hur?
Nu ska jag lägga mig på soffan och halv slumra lite, vilket jag verkligen förtjänar! ;)


Mitt allt



Kevin kan säga;

  • Mamma
  • Pappa
  • Faffa (farfar&farmor)
  • Bil
  • Batten (vatten)
  • Kaka
  • Kisse
  • Aoua (hund)
  • Vässling (välling)
  • Acka (macka)
  • Hej
  • Mimmi (katten)
  • Hanna (kompis)
  • Ann (fröken)
  • Emilia (fröken)
  • Benamin (Benjamin kompis)
  • Josh (kompis)
  • Äppe (Äpple)
  • Ost
  • Tack
  • Lollo (faster Louise)
  • Colé (moster Nicole)
  • bäbis (bebis)
  • Glass
  • Där
  • Titta
  • Nej
  • Fiffi (film)
  • pippi (fågel)
  • Lampa
  • Boll
  • kissa
  • bajs
  • ajaj
  • jacka
  • mossa (mössa)
  • Nanna (sova)


Där är säkert mycket mer, men tyvärr så är det inte lätt och komma ihåg alla ord,
men det är verkligen en hel lista. Mammas & pappas duktiga kille!!! <3

Snart sova

God kväll, första uppdateringen för idag.

Har inte varit hemma nästan någonting idag, åkte hemifrån runt 9 imorse och kom hem 20.00 nu som sagt ikväll,
först var vi på Bräckbod i Kungälv och köpte lite kakor.
Sen åkte vi till Gråbo hem till svärföräldrarna där det blev fika sen middag,
åkte hem vid halv två ungefär hann bara hemom sen tog vi tåget in till stan tillsammans med Marie, Micke & Josh gick runder lite inne i Nordstan sen tog vi tåget hem och sen följde vi med upp till dem på kaffe & fika och våra prinsar lekte medans vi vuxna satt och tjöta! :)
När vi kom hem slockna lill killen nästan direkt och han sover fortfarande,
men nu flera kvällar i rad så har han vaknat inne i sitt rum och bara sitter och stirrar rätt in i väggen efter han har varit ledsen? Någon som vet vad det kan vara?
Förstår själv att det är mardrömmar, men vad för mardrömmar det är den största frågan?

Imorgon förmiddag ska vi till Kungsbacka och hälsa på Lars & Jessica! :)
Det var verkligen lägesen man träffade dem så det ska bli riktigt skoj,
sen så ska vi träffa Marie och dem igen.
Sen måste jag även plugga har fortfarande inte blivit klar med inlämningsuppgifterna så måste bli klar med minst två imorgon :/ hur det nu ska gå, men ingenting é omöjligt, eller hur? haha
Förresten vad tycker ni om min nya design?
JAG VERKLIGEN ÄLSKAR DEN!!!
Tack Thuresa Månsson
, du visste exakt hur jag ville ha det! <3
Jag är verkligen ingen expert på att hålla på med designer så det är tur att man känner någon som är det ;) hihi
Nu ska jag försöka sova är jätte trött och har varit det hela dagen, vi hörs imorgon..


Dagens Kevin



Idag ville plutt vara utklädd till spindelmannen när han skulle till dagis,
dressen har han fått av sin farmor som hon köpte när hon var i Turkiet precis.
<3

9 September

Hello, hello!


Fint väder har vi fått idag, så när jag har tvättat färdigt så ska jag ta mig en promenad bort till Coop och handla.
Fyra maskiner tvätt blev det idag också, så det känns helt okej, har även diskat och pluggat lite.
Känner mig duktig haha ;)
Lämnade Kevin lite senare på dagis idag än vad jag brukar, anser att det inte är någon brådska på Fredagarna eftersom jag ändå är hemma och pluggar, eller hur?
Imorgon så ska vi till Gråbo det är det enda jag vet som vi ska göra nu Lördag & Söndag,
men idag så ska vi eventuellt träffa Magnus & Silje och ta en fika och sen får barnen leka lite också. Kanon!
Nej nu ska jag ta och ringa svärmor innan jag går ner i tvättstugan igen,
uppdaterar senare. Bjuder en bild på Kevin så länge :)
XOXO Pernilla



8 September

Nu är skolan över för denna veckan och imorgon är det studietid hemma som gäller, en massa inlämningsuppgifter och en komplettering och tvätt & städ som gäller imorgon. Tanken är att Kevin ska sluta tidigare från dagis så jag kommer ligga i som bara den, men det är bara så att man får mer tid tillsammans på helgerna och sedan att jag kan ta det lite mer lugnt i helgen. Imorse hade vi ett prov till i omvårdnad del 2 och de kändes helt okej när jag var klar, så nu hoppas jag bara på att självkänslan stämmer idag också! Inga planer direkt har vi i helgen inte vad jag vet ännu, sitter just nu på en bänk vid busshållsplatsen utanför skolan och väntar på mannen min som är så snäll & underbar och hämtar mig så att jag slipper ta bussen hem. Märkte att mitt headset ligger i andra väskan som ligger hemma, smart va? Haha Hade för mig att jag hade lagt ner dem, men icke! Sitter och funderar på vad man ska ja till middag idag, hade inte en tanke på att ta fram något imorse, det är inte lätt alla dagar. Men måste inom affären och köpa mjölk när vi har hämtat Kevin på dagis. Sen blir det nog bara att ta det lugnt ikväll, bara få vara! Vilket är skönt ibland, ha de så bra! XOXO Pernilla

Tankarna bara snurrar

Som rubriken lyder så snurrar mina tankar, hur ska man göra? För & nackdelar? Men allt kommer bli bra i slutändan ändå, men det är tufft. Som tur är så har jag Kevin,D och nära & kära runt omkrig mig vilket underlättar. Sitter just nu i skolan hade ett "mini-prov" imorse och det kändes helt okej, hoppas bara på att min självkänsla inte lurar mig nu. Har ytliggare ett prov imorgon, måste hem och plugga järnet! Satt ganska länge med det igår så något har jag i alla fall fått in i skallen ;) Snart är det helg vilket verkligen behövs! Får fortsätta att glo på filmen, hörs sen. XOXO Pernilla

Då kör vi igen

Då kör jag igång igen, fast på nytt.
Hoppas på att det kommer funka dennna gången.
Designen ska jag fixa så fort jag kan,
XOXO Pernilla

RSS 2.0