❤ 30 April

God förmiddag eller vad man ska säga.
Morgonen har varit lugn och direkt efter lämning av Kevin på dagis så satte jag & Emilia oss på bussen för att åka med Denise och hennes dotter till sjukhuset för Noomi skulle till ögonläkaren, nu sitter vi och väntar på att dem ska bli klara för att sedan ska vi gå och kolla lite i affärer för att sedan bege oss hem och hämta våra gossar.
Inget speciellt planerat idag, ska röja lite där hemma sen är det bara att ta det lugnt.
Ska kolla efter det sista till Emilias kalas dvs. dekorationer m.m sen ska allt inhandlas till bakningen! :)
Just nu ligger prinsessan och sover, är mer eller mindre rått ute det känns nästan som höst istället för vår!! Brr..
Vad ska ni göra idag?


❤ 29 April

Idag skulle det vara en sådan dag där jag skulle hålla på att städa m.m men rent ut sagt så har jag verkligen inte haft någon direkt lust till det!
Vaknade imorse och var extremt trött och det sitter i fortfarande och ändå fick jag sova hela natten?
Tar itu med det imorgon istället.
Kevin har varit på dagis så Emilia och jag har mer eller mindre bara tagit det lugnt tills vi skulle hämta hem storebror på dagis och innan dess så hade vi Denise på besök som alla andra gånger blev det kaffe och en massa prat.
Nu ska barnen nattas sen blir det teen mom och Morgan & Ola-Conny sedan är det direkt i sängs..
Hoppas att ni mår bra :)


❤ 28 April

Trött & ont i huvudet samtidigt som jag känner mig febrig så ligger jag och Kevin i hans säng.
Storasyster & systerson har åkt hem, några timmar på Liseberg blev det idag och pojkarna älskade det!
Emilia var hemma tillsammans med farmor som var så himla snäll och passade henne så storebror fick egentid tillsammans med mamma & pappa❤
Emilia är riktigt dålig med feber, värsta hostan och hängig + en jäkla förkylning så det har inte varit några roliga nätter det vill jag lova..
När Kevin har somnat så ska jag in i badet sen direkt i sängs.
Så jag återkommer imorgon istället


❤ 27 April

Ny frilla


❤ 27 April

Här ligger jag vaken långt ut på natten vilket var hur längesen som helst, men storasyster och jag kollade klart på en film för en liten stund sen.
Våra dagar tillbringar vi ute, ute och återigen ute förutom när barnen ska äta m.m!
Men nu är det helg och Söndagen ser pojkarna mest fram emot, ja även jag och syster och D såklart då vi ska tillbringa några timmar på Liseberg och Emilia ska som sagt vara hemma och få egentid tillsammans med farmor❤
Min lilla prinsessa behöver lite lugn och ro efter två mer vilda än tama gossar.
Men annars mår vi bra och vi njuter för fullt här hemma, ny vårjacka till Kevin är inhandlad också :)
Nu sova då Kevin vaknar sjukt tidigt så det nästan är långt ifrån normalt vissa dagar!! -.-
Natti Natti


❤ 25 April

Dagarna rullar iväg och här hemma har man verkligen häcken full!
Man tycker det är tufft med två barn men efter snart två dagar så vet jag till hundra procent att här kommer aldrig bli tre barn! Inte nu, inte sen så med andra ord aldrig.. Haha ;)
Det är jätte mysigt och ha storasyster & systerson här❤
Idag har vi varit i Nordstan och lite shopping blev det allt. :)
Antagligen drar vi till Slottsskogen imorgon så Kevin ska nog vara hemma, får se vad han vill imorgon.
På ett sätt är det bra om han går till dagis men jag har inte hjärta och ha han där och vi åker dit sen fem timmar är egentligen alldeles för lite tid och tillbringa i Slottsskogen med tanke på man ska åka buss m.m..
Nu håller vi på att lägga huliganerna :)
Det kommer bli lite dåligt med uppdateringarna nu i några dagar, men ska försöka uppdatera lite då & då.
Kollar aldrig min telefon, för tio minuter sen var första gången jag kollade fb för första gången idag. Så ni förstår nog att man har fullt upp ^^
Ha det så bra❤


❤ 23 April

Om tjugotre dagar så fyller prinsessan ett år!❤
Och om sjuttiosex dagar så fyller prinsen fyra år!❤

När man sätter ihop två bilder som jag har gjort nu så ser man verkligen att tiden har gått fruktansvärt fort!
Som Kevin tyckte jag att tiden verkligen har rusat iväg, vilket den har gjort men när man tänker efter så har tiden med Emilia sprungit iväg! Det kändes precis som om det var igår jag födde dessa två underbara barn men Kevin är ändå snart fyra år sen och Emilia snart ett år.
Min kärlek till dessa två underbara & fina barn går verkligen inte beskriva, jag älskar dem mer än någonting annat och kommer alltid göra det för dem är verkligen mitt allt!!!❤❤❤


❤ 23 April

God kväll!

Vad har hänt? Dåligt med uppdateringarna det vet jag men blogg.se appen har strulat sen blogga har inte direkt varit prio ett för min del dem senaste dagarna.
Hur som helst..
Vi mår bara bra här hemma känns som om man har fullt upp hela tiden ingen direkt lugn stund om man säger så.
Barnen är mer vilda än tama med andra ord ;) haha
I helgen var vi i Skåne och allt var mer än underbart!
Idag har jag städar och lite sånt, vi var ute i två och en halv timme efter dagis tillsammans med Denise och hennes barn och imorgon kommer min stora syster Petra och systerson Leonidas hit och stannar ända fram tills på Söndag❤❤

Under dessa dagar ska vi hinna med en hel del bl.a nordstan, Slottsskogen, fika, pizza m.m men på Söndag kör vi ett avslut med Liseberg innan dem ska bege sig hem igen.
På Söndag så ska Emilia få lite egentid med farmor medans Kevin får egentid tillsammans med mamma & pappa, kusin & moster❤
Underbart allting!
Hoppas att ni mår bra :)


❤ 19 April

- vi lever men har inte orkar uppdatera. Återkommer på Söndag när vi kommet hem från Skåne :)


❤ 15 April

Sitter just nu och väntar på bussen är nervös inför spiralen, har läst bara en massa negativt om det men det återstår och se om jag har tur med att inte ha några problem eller om jag bara kommer ha en massa problem. Man ska i för sig inte tro på allt man läser men det är självklart att man är nervös oavsett var!
Barnen är hemma tillsammans med D som kom hem från jobbet, vet inte om dem ska åka och hälsa på farfar på jobbet dem fick se hur dem skulle göra :)

Morgonen har gått någorlunda bra bortsett från lite trots men så ser nästan varje dag ut, jäkligt synd bara att han aldrig kan lyssna min prins :(
Blir bara en massa onödigt tjafs som man lika bra kan vara utan, men tror det händer så mycket i hand kropp som kanske orsakar allting?
Jag vet inte, förhoppningsvis så är det fint väder sen när jag kommer hem och då har jag lovat barnen att vi ska gå ut i sandlådan :) annars så får vi hitta på något annat.
Snart kommer bussen och nu börjar det regna ovanpå allt :/
Ha det så bra så hörs vi senare❤


❤ 14 April

Efter en lång och intensiv dag med en trotsig fyra åring och en snart 11 månaders som klättrar upp överallt så är jag helt slut.
Vi har varit ute i två och en halv timme och det gjorde susen för bägge barnen som deckade som två klubbade sälar! Haha mina små gryn❤
D var hemma vid sju så barnen fick vara uppe lite längre idag och mysa med pappa som hade köpt nya sandleksaker och en ny grind till köket så nu kommer inte prinsessan ut dit och inte prinsen i heller för den delen, så med andra ord inte lika mycket "springandes" ut dit på dagarna ;)

Om inget annat så åker vi ner till Skåne på Fredag hela familjen och åker hem igen på Söndag.
Min syster har bf på Lördagen alltså den 20/4 så vi får se om det kommer en bebis innan eller kanske under tiden vi är nere? Men sen vet man inte om hon får senare i heller, för hennes skull så hoppas jag att hon slipper gå över tiden som jag gjorde med båda mina men även vår storasyster gick över med L.
Snart blir man moster för andra gången❤
L är redan två år!! Märks att man missar så mycket :( samma sak kommer det bli med H.

Men som tur är så förgyller mina två gryn min vardag även om vissa dagar är värre än andra, ibland hade det varit "skönt" och kunna säga upp sig som mamma i några dagar men jag vet om att jag hade bara fixat max ett dygn utan dem! Dem är mitt allt!!❤
Jag hoppas att ni har haft en bra helg och att ni mår bra.
Natti Natti


❤ 14 April

Tja!

Blogg.se appen har inte fungerat på några dagar därför har det varit relativt varit glest med inläggen, men idag funkar det och förhoppningsvis har jag även lite mer tid att uppdatera..
Denna helgen har varit hemsk och ännu är den inte slut, vet inte alls vad det är med Kevin men han har ett jäkla humör och trotsar värre än värst!

Imorgon har dem studiedag på dagis så öppna förskolan får det bli på fm sen kl 13 ska jag till min bm igen och sätta in en spiral så D kommer hem tidigare från jobbet och tar barnen. Ibland kör det ihop sig därför är det skönt och ha D som finns vid ens sida hela tiden även om det kan bli en massa tjafs m.m då och då men så kan det vara för mer eller mindre alla även om det finns dem som förnekar det!

Barnen ska vila en stund sen ska vi gå ut. Ska ta en fika och leka, börjar bli trist att man är själv med barnen när D jobbar men ja man vänjer sig och han jobbar inte helger för skojs skull.
Önskar att jag hade haft ett körkort så hade vi åkt ner till mina föräldrar, saknar dem alla jätte mycket! :(


❤ 13 April

När man har mycket som far runt i huvudet på en så kan man inte sova. Nu är det en sådan kväll/natt när alla andra i familjen ligger och sover så gott medan jag sitter ute på balkongen med en cigg och grubblar.. Även om jag försöker stänga av alla tankar så är det lättare sagt än gjort, även om jag vet om att Kevin kommer vakna långt innan än vad vi hade planerat och så ser alla dagar och helger ut. Vi kan nästintill räkna på en hand när vi har gått upp samtidigt under det senaste året!
 
Våran helg kommer vara lugn då D ska jobba, men jag och barnen ska ner till gallerian förvisso så ska vi bara inom BR och köpa nya sandleksaker till barnen då Kevins försvann på något konstigt vis i höstas. Annars så mår vi bara bra! :)
Vi hörs imorgon för jag måste verkligen försöka sova, Natti Natti

❤ 12 April

God morgon.
Här kommer en bild på mina två små busfrön från igår, lägg märke till att Kevin hade ritat sig runt munnen med en tuschpenna (men det är borta nu phu!) och Emilia låg så i sin gåvagn när jag kom ut i v-rummet efter jag hade varit i köket och tagit mig en kopp kaffe. Kan ju lova att jag kunde inte hålla mig för skratt någon utav gångerna ;)
Busungar!❤


❤ 11 April

En kvälls cigg, borsta tänderna sen direkt i sängs!
Precis laddat kaffekokaren och torkat av allt i köket och är inte trött men måste ändå sova så man orkar upp imorgon.
Idag har det regnat i princip hela dagen så Kevin och dem hade inte varit ute på dagis, men imorgon ska det också regna tydligen så helgen kommer tillbringas ute om det är fint väder!

Efter barnen hade somnat ikväll så gick jag ner till solarier och tog mig en 12 minutare och jäklar va skönt det var!
Var t.o.m så jag slumra till den stunden då är man sleden?
Emilia fick sina ett års sprutor idag och det har man märkt av nu under kvällen för hon har varit ledsen och allmänt mammig (mer än vad hon brukar vara gav henne lite Alvedon så hon kanske får sova ordentligt inatt.

Annars så har det inte hänt så mycket mer idag, Natti Natti på er! :)


❤ 11 April

Jag älskar er❤


❤ 11 April

God morgon!

Sitter här i soffan och kollar på Bolibompa tillsammans med Kevin och han äter frukost.
Den minsta i familjen sover fortfarande men antar att hon vaknar om en stund hon också, sen blir det lämning av storebror på dagis sen hem & röja lite för att sedan gå till BVC 12.45 idag ska Emilia få spruta + en kontroll (delvis hennes fötter)

Igår var jag ensam med barnen hela dagen då D fick jobba över sen kom han hem en snabbis för att hämta innebandykläderna sen åkte han igen!
Barnen har börjat somna runt 20 tiden varje dag men det beror säkert på att det är så ljust ute länge.
När man pratar om dem små trollen så vaknar dem ;)


❤ 9 April

God kväll.
Har legat i sängen länge och försökt att sova men det går inte, ligger och funderar på alldeles för mycket!
Men snart borde jag nog få sova i alla fall.
Idag har varit en jobbig dag och jag vet inte vad det är som har "orsakat" det från början men jag bär på så mycket inombords men kan inte sluta tänka på det även om jag vill innerst inne.
Men förhoppningsvis blir morgondagen bättre!

Idag har Kevin fått en ny cykel av mig och D. (se förgående inlägg)
Vi har pratat om en ny cykel till honom ett tag men har inte hittat någon direkt, men igår hittade vi en röd som var hur tuff som helst som hade passat vår cooling, men idag när D skulle köpa den så var det slut men istället hittade han denna limegröna/vita och Kevins favoritfärg är bl.a grön! :)

Så efter maten så började grabbarna bygga ihop cykeln, sen gick vi ut en stund på gården så prinsen fick cykla lite! ❤
Så nu vet jag vad våra dagar kommer bestå utav ;) haha
Imorgon blir det antagligen Ikea en sväng innan Kevin ska hämtas på dagis, men får se hur jag "känner" mig är inte roligt och göra något när man inte mår så bra inombords.
Hoppas att ni mår bra i alla fall.
Natti Natti


❤ 9 April

- att se glädje i sitt barns ögon det värmer ordentligt i hjärtat, att se hur han skrattar av lycka bara för han har fått en ny cykel, den känslan går inte att beskriva❤ att en sådan "liten" sak kan göra så mycket.
Mamma & pappa älskar dig Kevin❤❤❤


❤ 8 April

Underbara väder.. Nu hoppas jag på att du här för att stanna för alltid!
Strålande solsken, väldigt varmt ute (jag som annars brukar klaga på att det är kallt) ja vad mer kan man begära?
En promenad blev det idag, skulle köpa alun på Apoteket men hade dem det? Icke!! Så imorgon blir det en promenad ner till gallerians/coops apotek för att se om det finns där.. *suck*
Annars får jag ta det på Måndag när jag ska tillbaka till min bm i Lindome för där hade dem det allt.

Idag har vi spanat efter en ny cykel till Kevin, så vem vet? Det kanske dyker upp en nu i veckan. Pappa D får fixa! ;)
Barnen somnade sent ikväll (strax efter 20) så jag klädde på mig och gick ner till solariet tog mig en 12 minutare sen ner till Coop köpte mjölk m.m, hem och börja skriva dem sista adresserna på Emilias inbjudningskort som jag måste skicka iväg I M O R G O N direkt efter vi har lämnat Kevin, MEN tror ni inte att jag hade räknat fel på antalet kuvert så får köpa några frimärken till imorgon! Haha

Sen hem och plocka undan lite och dona här hemma, för dessa ungar (ja mannen är inräknad också) är experter på att asa fram ena efter det andra och sedan "glömmer" dem att dem har lagt sakerna här & där -.-
Ja ibland känns det som om man är någon slags piga/slav men hade jag fått välja så hade jag velat vara en ROBOT!
Så underbart det hade varit!! ;)

- nu duschen sen ropar sängen!
Natti Natti


❤ 8 April

Hallu.

Hur mår ni? Vi mår bara bra här hemma, Kevin är på dagis och jag & Emilia slappar i soffan sen ska vi ner till Coop och även inom Apoteket! :)
Detta ska vi göra innan vi ska hämta Kevin så vi går hemifrån en timme innan vi ska hämta han, sen ska vi göra trolldeg under eftermiddagen.
Blir säkert att vi går ut efter middagen, är så fint väder men även varmt så då gäller det att passa på! :)


Apr. 06, 2013

Barnen sover sen lång tid tillbaka och vi vuxna ska snart lägga oss då D ska jobba imorgon.
Vad har vi gjort idag?
Morgonen började tidigt så D fick sovmorgon i med jag brukar få det om helgerna så ansåg jag att det var hans tur idag, sen var vi ute i någon timme för att sedan gå in och laga mat och sen när Emilia hade haft sin eftermiddagsvila så gjorde vi oss i ordning igen för att sedan bege oss till Ikea för att handla lite!

Med oss hem fick vi bland annat; nytt vardagsrumsbord (föll för färgen då den är lite mörkare än mattan, visar bild en annan dag) en låda till Kevins alla teckningar, lite ramar m.m..
När vi hade hämtat Kevin inne på Ikeas "lekrum" så köpte vi glass för att sedan åka hem för en liten fika innan det var dags för att bada barnen och borsta deras tänder för dem var jätte trötta och somnade nästan direkt på två röda.
När dem hade somnat tog jag mig en tripp ner till solariet och tog mig en 8 minutare i stå solariet, så skönt det är & lugnt och tyst! ;) haha

Nu ikväll har vi inte gjort något speciellt.
Hoppas att ni har haft en bra dag,
Natti Natti


..

Lägenheten städad, lillan kryper på golvet och jag sitter och tar mig en kopp kaffe. Snart ska vi bege oss till dagis för att hämta prinsen sen blir det hem och göra mellis, när D kommer hem ska vi iväg och handla lite smått & gott!
Den minsta i familjen har börjat med något nytt, nämligen att lägga sig helt plant på golvet och rulla runt!! Haha

Funderar på att gå till solariet ikväll och ta mig en tjugo minutare, är något som jag kanske ska börja göra någon kväll då och då? Komma iväg en stund och slappna av samtidigt som man får lite färg, även om det inte är hälsosamt men snart är ingenting det nästan.
Ett gymkort ska även införskaffas så jag kommer igång med träningen men ska även börja äta ordentligt och nyttigare, under påsken blev det en massa skit rent ut sagt!
Kände mig så duktig dem fem veckorna men sen föll jag tillbaka i frestelserna.
Men det positiva är att jag har inte gått upp någonting, har inte ens gått ner utan att jag står still.

Har inte varit ute på någon pw på evigheter men nu jäklar kör vi en gång till!
Nej dricka upp mitt kaffe och sedan bege oss till dagis :)


God morgon

Gääääsp..

God morgon!
Hur mår ni? Här hemma är det allmänt segt och gnälligt, segt ifrån mig och gnälligt från Kevin som är trött.
Varför gå upp så tidigt för?
Sitter just nu med en kopp kaffe i omgångar samtidigt som jag får jaga den lilla terroristen här hemma som är överallt och klättrar & mer där till.
Snart göra den stora ungen redo för dagis, vi andra är mer eller mindre redan färdiga. Hatar att varje morgon ser likadana ut där det är protester och en massa skrik! Sjukt kul(eller inte)
Men med detta strålande väder gör att man biter ihop ;)


Jaja

Barn som somnar alldeles för sent= en mamma som kommer i sängs nu!
Återkommer imorgon.
Natti Natti


~ att se sitt barn sakna någon så mycket, vara ledsen pga han saknar någon så mycket det får en att må rent ut sagt skit!!
Mamma älskar dig Kevin❤


God kväll

Haha ibland kan jag skratta åt mig själv, sova tidigt vad är det?
Sitter nu i soffan och väntar på att ett program på TLC "Here Comes Honey Boo Boo"
Sen när det är klart så är det direkt i sängs!
Barnen var på övertid ikväll strax efter 20 somnade dem båda i soffan, en i min famn och en brevid.
Ska försöka ta en helg snart med egentid tillsammans med prinsen❤
Känner att det börjar bli tid för det, bara han & jag! :)
Idag efter dagis så satt vi ute på framsidan av gården & blåste lite bubblor sen gunga vi medan lillasyster satt i vagnen och roa sig med sin bok :)

~ min älskade prins❤


BVC

Dagens resultat från BVC ❤


3 April

God morgon!

Sitter just nu med en kopp kaffe medan lillan fortfarande sover och Kevin äter frukost samtidigt som han äter frukost.
Idag var det segt att gå upp ur sängen så ikväll ska jag försöka komma i sängs tidigare jämfört med dem senaste kvällarna..
Efter lämning på dagis så ska vi till BVC för en vägning sen ska vi nog bara hem så den minsta kan sova och jag ska fortsätta skriva på mitt cv men även försöka få tag på studievägledaren på den skolan jag gick på, måste prata lite med honom men även be om ett samlat betygdoukument, måste även leta upp nummer till där jag har haft sommarvik & timanställning och be om lite papper så jag har allting hemma nu när jag snart ska börja leta efter jobb.
Tanken är att jag ska börja jobba kvällar & helger om där finns något. :)
Sen i Augusti drar jag igång förhoppningsvis på heltid!
Hoppas att ni mår bra så återkommer jag sen om lillans vikt :)


Apr. 01, 2013

Tillbaka till verkligheten imorgon då, har en son här hemma som har saknat dagis och sina kompisar under dessa dagarna som han har varit ledig❤
Ikväll har vi en nattgäst vilket var flera veckor sen, prinsen hade mardrömmar och han vägrade att lägga sig i sin säng igen.
Så jag vet en som kommer sova som en kratta och det är jag, men ibland får man ta dem smällarna, jag menar vad gör man inte för sina hjärtegryn?❤

Nu har jag lagt mig i sängen med mitt onda lillfinger som pulserar och har sig fortfarande? En jäkla huvudvärk har kommit smygande så antar att jag bara är trött.
Så nu är sova som står på schemat, men jag hoppas fortfarande på att ni har haft en bra påsk! :)
Natti Natti


Apr. 01, 2013

Aj!!!
En olycka händer fort men som var så var det inte barnens lillfinger utan mitt.
Trodde rent ut sagt att jag skulle tuppa av pga smärta, tårarna höll jag tillbaka så Kevin inte skulle bli ledsen för det var bara en olycka.
Trodde banimej att fingret var brutet!


Apr. 01, 2013

Igår när jag hade bäddat rent i Emilias säng och ställt i ordning alla gosedjur så fick jag en liten chock av alla gosedjur denna lilla har! Haha
Tror att där fattas en & annan som hennes bror har kidnappat men ja det är en hel del ^^


RSS 2.0