Jag bara älskar

Jag bara älskar mina nya naglar som jag har fixat idag, tack till Alexandra jagr mer än nöjd. Det vill jag lova! :)


30 Maj

Vi lever det vill jag lova men tiden finns inte där till att uppdatera på dagarna.
Men tänkte göra ett försök nu innan jag också ska ta och sova.
Resan ner till Skåne gick jätte bra, hur lugnt som helst med ett stopp på vägen ner men det var mer eller mindre för min skull om man säger så.
Emilia sov hela vägen och när vi kom fram så var det mer eller mindre mat som gällde för den lilla damen, Kevin sprang direkt till sin mormor och morfar och ärligt talat slängde sig runt halsen på bägge två så glad han blev! :)

Vi mår bara bra och dagarna flyter på precis som vanligt mer eller mindre, dock har det varit ganska jobbigt för Kevin som saknar D något fruktansvärt mycket! Han gråter, gråter igen och igen.. Men om två dagar så får äntligen träffa pappa D igen för då kommer han också ner!
Nätterna ska vi inte snacka om jag vet inte hur många gånger den ungen har vaknat och gråtit i 20 minuter så det är mer eller mindre han jag är uppe med på nätterna och jag märker redan nu att det kommer bli en tuff natt för han är jätte orolig och kan inte komma till ro.. Kul ju!!

Emilia sover jätte bra igår var vi på BVC med henne och lillan väger nu 3745 gram så hon går upp vikt den tösen.
Idag har vi varit och hälsat på min mormor och morfar och dem blev jätte glada för att få träffa oss och vi tyckte detsamma. :)
Har varit ute på gården och lekt mellan skurarna så hoppas verkligen på bättre väder imorgon så vi kan vara ute mer eller mindre hela dagen.
Jag ska även ha lite egentid för första gången på ja jag vet inte hur länge, imorgon kl 17 ska jag fixa mina naglar som morsdags present i efterskott ifrån mig själv faktiskt..
Så barnen ska vara ensamma tillsammans med sin mormor & morfar.
Bad faktiskt inte om hjälp själv utan mamma tyckte jag skulle göra något själv och tänka på lite annat i några timmar så nu passar jag på, sen vill dem självklart vara ensamma med bägge två.

Nej nu ska jag sova, ska försöka uppdatera lite oftare. Ha det så bra!

XOXO Pernilla


26 Maj

Halloj!

Glömde bort uppdateringen igår när vi kom hem, men rent ut sagt så var det kaos där hemma. Haha
Så nu vet vi verkligen hur det är att vara tvåbarns föräldrar eller ja i alla fall jag.
Åkte som sagt till Stenesund var där någon timme sen när vi kom hem så åkte D till Ikea och köpte en hylla ut i hallen så vi slipper ha byrån i vägen, var ute i sandlådan med båda barnen lillan sov i vagnen och Kevin lekte tror ni inte att han gör behov två och lillan vaknar och är hungrig, jag hittar inte mina nycklar kommer då på att dem ligger i Kevins sufflett i barnvagnsförrådet så fick mata henne ute och sen in i trapphuset och byta på Kevin sen till netto och handla..
Efter många om och men så kommer D och hjälper mig i sista stund!

Inte nog med det så ville ingen av barnen sova igår kväll för det var alldeles för varmt i lägenheten, mitt ovanpå allt så var Kevin över trött!
Å ja ni kan ju tänka ut hur våran kväll såg ut, jag som skulle gå och sola men får ta det sen.
Har precis varit och köpt en paraply sulky till Kevin + ståbräda till Emilias vagn så jag har en sån nu när jag är själv med båda barnen.
När vi kommer hem så ska det skrivas en lista på vad vi ska ha med oss ner och sen börja packa, tänkte även ta lite egentid och gå & sola.

Men vi hörs senare, XOXO Pernilla


Mysig dag

Har haft några riktigt härliga timmar med Kevin nu på förmiddagen, vi har som sagt varit nere på gallerian och shoppat lite som har varit nödvändigt.
Visserligen så är där ännu mer som behövs handlas men det får vi ta pö om pö.
Jag får bege mig iväg och handla det jag behöver för det hade inte riktigt Kevin lust med ;)
Emilia hade mer eller mindre sovit sen vi gick hemifrån men när jag kom hem så var hon klarvaken och blev glad när hon fick se mig & storebror. Hihi

Nu sitter vi i bilen och är på väg upp till Stenesund, blir att stanna på vägen och äta lite. Idag tänker jag unna mig lite gott har varit så himla duktig sen Emilia kom och idag känner jag ett enormt sug, men inom rimliga gränser.
Bägge barnen sover och varmt har vi idag med dvs 26 grader i skuggan så det är att smörja Kevin ordentligt när vi kommer fram så han inte bränner sig.
Å jag hoppas på att få lite färg nu när vi ska vara ute i princip hela eftermiddagen, lillan har ett lakan i vagnen så hon varken fryser eller blir för varm.
Men ska ta lite bilder under dagen är tanken, så vi hörs ikväll.

XOXO Pernilla

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2970763/images/2012/pic_204008394.jpg" class="image">


25 Maj

God morgon!

Att få vakna upp till strålande solsken idag med gör en på ett sånt toppen humör, båda barnen bestämde sig för att vakna vid halv åtta.
Inatt har jag fått sova då D har tagit Emilia när hon ska äta, men det märks att jag inte är van vid att sova mindre än vad jag har gjort sen lillan föddes är tröttare än någonsin!
Just nu sitter Emilia i sin babysitter och sprattlar för fullt och Kevin sitter brevid och "vaktar" henne som han själv sa. Gullunge! <3
Blir att äta lite frukost och sen hoppa in i duschen för att sedan göra mig och Kevin i ordning för att sedan spendrera några timmar tillsammans. :)
Pumpa ut mjölk så där är om lillan skulle bli hungrig när vi är iväg.

Sen så får vi väl se om vi åker till Stenesund eller vad vi gör, men tror nästan att det blir det.
Pratade lite om att kanske åka till Liseberg imorgon också, men vi får se hur varmt det blir m.m kanske åka till havet?
Nej lite frukost och sånt innan vi beger oss. Uppdaterar någon gång under dagen.

Svar till Petra- tvillingmamma;
Kevin blir 3 år nu den 8 Juli och Emilia är 9 dagar gammal eller som BVC sa egentligen är hon 24 dagar gammal i med hon låg i min mage 15 dagar över tiden. :)
Men vi själva räknar henne som 9 dagar gammal :)


24 Maj

Go'kväll på er!

Hoppas att eran dag har varit bra?
Våran har varit hur mysig som helst,
lämnade Kevin på dagis vid 9 och D hämtade honom vid 14 sen var vi ute på gräsmattan i 1 1/2 timme.
Jag & Emilia packade ner lite mellis & fika och en filt så satte vi oss under ett träd där det fanns skugga och mös. Sen sparkade vi lite boll medans lillan låg i sin vagn och sov så himla gott! :)
När vi kom in så grilla vi hamburgare till middag. Mys på hög nivå med andra ord!

Vi var som sagt på BVC imorse på inskrivningssamtal och vi fick så himla mycket beröm om prinsessan, men även prinsen. Känns fruktansvärt bra! :)
Hon hade gått ner från sin födelsevikt dvs. 3600 till 3480 i Måndags men idag vägde hon 3680 och det var jätte bra och hon var ju 51 lång när hon föddes men idag var hon 54 cm så hon har växt rejält på 8 dagar :)
Hon låg så snällt i min famn och hängde med i samtalet, låg och tittade hela tiden och var allmänt nöjd.

Kevin är utan blöja på dagis och det har fungerat fruktansvärt bra, visst en olycka har hänt varje dag när han har varit där men det är när dem är ute.
Så tvättmaskinen rullar för fullt här hemma, imorse när vi skulle gå till dagis så ville han enbart bara ha kalsonger både jag & D blev chockade i med han aldrig har velat det innan.
Sen när vi hade hämtat honom på dagis och kommit hem så sprang han runt i kalsonger. Duktig kille!

Imorgon så ska jag & Kevin ha lite egentid tillsammans, vilket han har haft en hel del med D nu den sista tiden.
Så vi ska gå ner till gallerian och handla lite mer kalsonger till honom + kritor.
Jag själv ska se om jag hittar ett par skor och en-två klänningar, har en långklänning och det är inget att hurra över nu när det är så varmt.
Blir även att vi tar en liten fika efteråt.
Så med andra ord är det första gången som jag lämnar lillan sen hon föddes, men hon kommer ha det jätte bra med sin pappa. <3
Sen är det inte många timmar det handlar om.

Ligger just nu och försöker få Kevin till att sova, vilket verkligen inte är lätt längre.
En massa trams i över en halv timme om det räcker och till slut somnar han.
Blir kanske en tripp upp till Stenesund (stavning) imorgon blev uppbjudna en utav D's jobbarkompisar och hans sambo.
Sen på Lördag har vi än så länge inget inplanterat och på Söndag kommer en utav barnens mostrar Sandra och hennes kille upp, sen får vi se hur vi gör jag & barnen om vi åker med ner till Skåne och är där tills D kommer ner den 2-4 Juni i med Sandra tar studenten den 8 Juni.
Som sagt vi får se, det beror helt och hållet på om D ska börja jobba på Tisdag eller inte.
Men jag hoppas att ni har haft en bra dag,

XOXO Pernilla


Försöka sova

Nu är det tid för mig att också försöka sova, båda barnen sover och även D.
Det tog sin lilla tid för Kevin ikväll så jag hoppas på att han ändå är utvilad tills imorgon, han är så himla glad över att få vara tillbaka på dagis! :)
Förra veckan var han bara där på Tisdagen och sen var han hemma i med dagis var stängt på Torsdagen och Fredagen var han ändå ledig på Onsdagen så kändes det bättre för både mig & D att han var hemma tillsammans med sin farmor i med vi visste inte om jag skulle bli igångsatt eller inte. Sen var där i för sig ingen ordinarie personal så då kändes det tryggt att han var hemma!

Nu innan ikväll badade Emilia för första gången (glömde ta kort) men herregud vilket leende hon gav ifrån sig när vi la henne i vattnet hon njöt hela tiden, sprattla och hade sig så med andra ord var det verkligen populärt! :)
Minns när Kevin skulle bada för första gången och han var inte så himla förtjust i det. Haha ;)
Nu är det svalt och skönt i lägenheten så vi får sova gott inatt också, nu blir det att ställa klockan på halv två för då ska lillan äta så måste få någon timmes sömn i alla fall.
Sov så gott med er!

XOXO Pernilla


Go'kväll

Varmt ute resulterar en bastu till lägenhet! *suck*
Lider verkligen med barnen för dem mår riktigt dåligt av det och speciellt Emilia :(
Men hon har sovit nu i 2 1/2 timme så lite svalare har här blivit sen blir det att öppna upp alla fönster + balkong så vi får vädra lite här hemma innan vi själva ska gå och lägga oss.
Kevin har fortfarande inte somnat och det är inte alls bra men vad ska man göra!?
Även om vi har fläkt så hjälper det ingenting i sovrummet..

Idag var det dagis som gällde för Kevins del, jag och Emilia gick och lämnade honom ensamma för första gången och det gick hur bra som helst med båda barnen! :)
Sen blev det en powerwalk för vår del som blev 1 1/2 timme lång, sen var jag rätt så slut i benen kan jag säga. Haha
Drog ner till Kungsmässan en sväng sen hem och hämtade prinsen på dagis, var ute och lekte en stund (gick knappt att vara ute) sen har vi varit inne för del var faktiskt svalare i lägenheten än ute.

Imorgon är det dagis som gäller igen och direkt därefter blir det första besöket hos BVC med prinsessan, nyfiken på hur mycket hon har gått upp och om hon har växt någonting sen hon föddes. Sen får det bli en liten promenad för att sedan hem och städa för imorgon kommer barnens g.mormor & g.morfar som vi inte har träffat på jätte länge för dem har varit i Amerika några veckor sen innan dess var dem också utomlands så med andra ord är det längesen!

Annars så fungerar allting fortfarande hur bra som helst här hemma.
Har en stolt storebror här hemma som tar hand om sin lillasyster och vill vara med mer eller mindre hela tiden oavsett vad vi gör! :)
Idag är våran prinsessa 1 vecka gammal, det är helt sjukt hur tiden bara rusar förbi.
Men hoppas att ni mår bra och att ni också får njuta av det fina vädret

XOXO Pernilla


1 vecka

Magen en vecka efter förlossningen och vågen visar -8 kg och då gick jag upp 1,5 kg under hela graviditeten. Får jag säga det själv så är jag ganska stolt över mig själv! :)


23 Maj

Bägge barnen ligger i soffan och myser tillsammans, detta kallar jag verkligen syskonkärlek <3

- mina fina älskade barn <3


22 Maj

Hej på er!

Herregud vilket underbart väder!
Njuter för fulla muggar för man vet aldrig när det blir dåligt igen, önskat att vi hade haft sol på vår balkong på dagarna så man hade kunnat sola men det tänker jag passa på att göra när vi åker till Skåne. Kan allt hoppas på bra väder dem dagar vi är nere, men sen åker vi ner igen några dagar efter Kevins födelsedag och tillbringar 1-2 veckor där nere i med D har semester.

Inatt har vi sovit gott alla fyra, sen imorse lämnade vi Kevin på dagis och sen blev det en långpromenad för min & Emilias del och som avslut strosa vi runt på gallerian och shoppade lite.
Fast det var bara till barnen det jag handlade, sen ska jag & D iväg och handla lite nytt till oss själva. :)
När vi kom hem så hade D städat hela lägenheten vilket jag egentligen skulle göra men blev så himla glad över att han gjorde det så att jag bara kunde ta det lugnt!
Nu är Kevin hämtad på dagis så vi får se vad vi ska hitta på, ska i alla fall vara ute och bara njuta.
Lär bli en kvälls promenad för min del lite senare, så tanken är att Kevin ska få följa med om han inte har somnat.

Vi hörs säkert senare,
XOXO Pernilla

(bild på prinsessan som tyckte det var gott och ligga på skötbordet utan kläder & blöja) :)


21 Maj

Hej på er!

Vi mår bara bra alla fyra, dagarna rusar förbi och Emilia är redan 5 dagar gammal.
Kevin är hur duktig som helst och bägge barnen är så lugna och ja allting är perfekt!
Imorgon så ska Kevin tillbaka till dagis och han längtar verkligen efter sina kompisar, det är de enda han har pratat om idag mer eller mindre. :)
Ikväll så är D på fotboll tillsammans med sin morbror och svärmor/barnens farmor har varit här en liten runda så hon åkte nästan precis, så nu är jag själv med båda barnen för första gången och lite smått nervös är jag allt!
Jag menar det är minst 2-3 timmar kvar innan D kommer hem, men håller på att lägga Kevin nu och Emilia sover så gott.

Imorgon när jag/vi har lämnat Kevin på dagis så ska vi ta oss en promenad, sen blir det hem och städa och dammsuga innan prinsen ska hämtas igen.
Sen åker vi till Gråbo en liten runda.
Annars så har jag inte så mycket mer och skriva om just nu så därför blir det lite tråkigt här inne men skriver när där finns något att skriva om. Låter bra eller?
Ska även se om där finns någon snäll själ som kan hjälpa mig med bloggen så att jag kan få i ordning här inne och ny header ska fixas.
Men som sagt hoppas att ni mår bra,

XOXO Pernilla


18 Maj

Hej på er kära läsare!

Hoppas att ni mår bra.
Förlåt för dålig uppdatering men som ni flesta redan vet så föddes vår efterlängtade lillasyster/dotter Emilia i Onsdags 16/5 kl; 19.26 hon vägde 3600 gram och var 51 cm lång. :)
Själva förlossningen gick fort och hur bra som helst, hon mådde jätte bra men jag däremot blev körd upp till operationen.
Inget jätte allvarligt men ändå jobbigt, när moderkakan skulle krystas ut så hände ingenting så läkare och barnmorskan tog ett beslut att operation fick det bli eller ja jag ser det inte som operation i med dem inte sövde mig eller skar i mig men vi behöver inte gå in på detaljer. Låg på uppvaket i 2 timmar innan D & lillan kom upp tillsammans med en barnmorska.
Dem behövde inte sy mig så det känns fruktansvärt skönt att jag inte sprack denna gången i heller! :)

Men nu är vi som sagt hemma och har varit det sen igår, vi alla mår jätte bra och livet flyter på.
Kevin är otroligt stolt och hjälpsam med andra ord hur duktig som helst och Emilia är hur underbar & lugn som helst! <3
Men man ska nog inte säga så mycket för det kanske vänder? Haha
Men som sagt vi alla mår jätte bra,
Tack för alla gratulationer på facebook m.m.

Vill även tacka världens bästa sambo D för det enorma stödet under förlossningen, bättre man får jag leta efter! Världens lyckligaste är jag och barnen har världens bästa pappa. <3

Vi hörs snart igen det lovar jag.


Hockey

Som ni nog redan vet så är det ju hockey ikväll, fast inget som intresserar mig direkt om jag ska vara ärlig. Jag är mer en fotbollsmänniska än hockey och har alltid varit det så länge jag bara kan minnas, men däremot är D raka motsatsen han föredrar hockey före fotboll så där kan vi lugnt säga att vi är olika.
Trodde att Kevin ville sova tidigt ikväll men där hade jag fel, så därför har han också fått vara med och kolla lite på hockey och det var nog intressant eller ja det verkade som det i alla fall.
När Sverige gjorde sitt andra mål då började han klappa händerna och sa jaaaa!! Haha :)

Men nu är han på väg att somna så med andra ord så blev det inte så himla sent ikväll i heller och det är verkligen jätte skönt. Han är så duktig så!
Blir att plocka undan lite i köket innan jag själv ska gå och lägga mig, vilket blir inom den närmsta timmen för ska upp ganska tidigt imorgon och göra mig i ordning, äta frukost och lite sånt innan jag & D ska åka upp på Östra på en överburenhetskontroll.
Är ganska nervös om jag ska vara ärlig, fråga mig inte varför.
Så får se om jag uppdaterar innan eller hur jag gör, men hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi imorgon.

Natti Natti


"Fint"

Prinsens "fina" märke under haken efter dagens vurpa :(

(nej han får ingen välling han har inte druckit välling sen i julas, han valde att byta ut vällingen mot mjölk? Alldeles själv)


Äntligen

Äntligen så är prinsen hemma! :)
Kom hem för en liten stund sen men det är bara pappa som gäller.. Haha
Var lite protester när jag kom och hämtade honom dvs. han ville inte hem han ville stanna kvar en liten stund och leka så stod och pratade med hans fröken under tiden han lekte lite med sina kompisar.
Men det första han gjorde när han kom hem var att springa in på sitt rum och se om jag hade städa! ;)
Tack så jätte mycket mamma och en bamse kram fick jag som tack, finns det något bättre? :)

Ligger just nu i soffan och tar det lite lugnt, det värker i höfterna nu efter jag hämtade prinsen så lite vila får det allt bli.
En liten olycka hade även skett idag på dagis så ett skrapsår rikare på hakan har lilleman. "/
Blir att börja på middagen om en liten stund känns i alla fall skönt att lägenheten är städad, är i för sig torkning av golv kvar men det finns några timmar kvar på denna dag.
Inget lek i sandlådan idag det verkade inte ett dugg intressant när jag fråga honom om vi skulle vara ute en stund.
Hoppas att ni har haft och har en bra dag sen att ni förhoppningsvis får ha det också :)


15 Maj

- Bättre väder idag jämfört med igår och det gör verkligen att humöret är på topp!
Har precis ätit frukost så ska alldeles strax fortsätta med städningen här hemma,
har fått dammtorkat överallt nu är det bara badrummet kvar som ska fixas.
Sen ska här vikas tvätt och dammsuga + torka golven, en snabb dusch sen bege mig till dagis för att hämta hem vår lille prins.
Här är väldigt lugnt och tyst här hemma vilket inte alls är så skoj,
men huvudsaken är att han har det roligt på dagis sen när han kommer hem så ska här mysas på hög nivå!
Det bästa av allt med denna dagen är och var imorse;
hade en nyvaken kille ståendes brevid mig i sängen som sa mamma vakna och så värsta leendet,
tittade på honom och sa god morgon så kröp han upp brevid mig och la sig och bara låg och höll om mig i tio minuter. Finns det något bättre? Svaret på det är ett STORT NEJ!
<3
Till slut gick vi upp, gjorde i ordning frukost till honom sen satt vi framför tvn tillsammans och bara mös.

Började plocka fram kläder och fråga om jag skulle lämna honom idag,
men det blev samma svar som det har blivit dem senaste gångerna och det är; nej mamma stanna hemma, pappa lämna Kevin.
Så vi gick in och väckte D som trött fick resa sig upp från sängen och göra sig i ordning sen strax innan nio begav dem sig till dagis, som alla andra morgnar nu den senaste tiden blev det en massa kramar och pussar innan han skulle gå.
Började plocka undan här hemma så det var redan gjort innan D kom hem igen.
Känns väldigt skönt att man kan städa i lugn takt inte behöva stressa hela tiden,
men det var jäklar va dammigt här blir på bara två- tre dagar ibland dammtorkar jag lite här och var mer eller mindre varje dag men ändå syns det inte? Hur har ni det hemma hos er?
På ett sett är jag otroligt glad över att vi inte har några djur för då hade här sett värre ut,
men det är bara jag som känner och tycker att här behövs städas nästan varje dag.
Sjukt beteende det är de verkligen och det är jag medveten om!

Funderar på att fixa lite mellis som plutt kan äta ute sen när jag har hämtat honom så vi kanske kan vara ute och leka i sandlådan lite innan vi ska gå in, det gäller att passa på när vädret verkligen tillåter och det är inte så himla ofta som vädret är fint längre.
Igår så var det som sagt rena rama höstvädret så vi satt ju inne i princip hela dagen,
men nu hade dem varit ute en runda på dagis igår så frisk luft fick han oavsett.
Nu imorse när D och Kevin kom så var hela avdelningen redan ute och lekte. :)
Utomhuslek är alltid bättre än inomhus! :)
Nej fortsätta städa så vi hörs senare..

XOXO Pernilla

Inga ord

Rubriken hör inte riktigt ihop med inlägget men fantasin är noll..
Som sagt kvällen har varit lugn har inte gjort så speciellt mycket mest legat i sängen och kollat på tv, vår prins ville inte riktigt lägga sig i tid ikväll han ville hellre vara uppe och mysa med mamma& pappa vilket han fick också! <3
Det är sällan vi gör undantag när det handlar in sömnen men ikväll så blev det så, sen vad folk tycker och tänker det struntar vi fullständigt i.

Imorgon så ska Kevin som sagt till dagis och det är de enda han pratar om eller ja skolan som han kallar det, mycket prat om sina vänner, vad dem har ätit till lunch och vad dem har gjort.
Han älskar verkligen att sitta ner och förklara för oss hur hans dag har varit m.m och jag bara ÄLSKAR att sitta och lyssna på allting han har att berätta. <3
Hoppas på lite bättre väder imorgon så man kan vara ute och leka efter dagis, håller både tummar och tår.

Nu ikväll brast det, tårarna bara rann och D blir mer och mer som ett frågetecken när det väl händer. Vilket är jävligt sällan som jag bara börjar gråta!
Men nu är jag trött på att gå och vänta på vår lilla prinsessa tycker så synd om Kevin som frågar oss när bebisen kommer, men som jag har sagt att snart, snart så är hon här men när det vet jag inte. Men vi här hemma längtar efter vår dotter & lillasyster! <3

Men det som fick mig att gråta är att kan inte folk förstå hur jävla jobbigt det är att få samma fråga flera gånger om varje dag!? Hur mår du, har du ont, någon förändring......
Visst att dem undrar hur man mår men det finns gränser!
Ni kanske tycker att jag är dum i huvudet men det är jobbigt när vänner och anhöriga håller på så *arght* men nu hoppas jag verkligen på att lillasyster vill komma så man slipper det jäkla eviga tjatande. Jag vet att folk är nyfikna men lite hänsyn kan ju visas också att det är väldigt jobbigt för mig i med det är jag som har det extremt jobbigt just nu, får jag mår verkligen inte bra.
Sen att D frågar det är helt okej men ibland blir det tjatigt det också ;)

Nej men just nu är allt jobbigt och jag vill att folk ska inse det själva också, anser att jag/vi ska inte behöva säga ifrån hela tiden.. För visst att alla andra längtar men det är först och främst vi!
Detta inlägget blev inte som jag hade tänkt så avslutar här, sov så gott


14 Maj

- hej vänner, har ni också haft regn idag?

Här är det mer eller mindre regnat hela dagen så har bara varit ute när Kevin skulle hämtas på dagis, meningen var att han skulle vara ledig idag men i med han inte ska dit på Onsdag eller Torsdag (Torsdag är där stängt) så ringde vi imorse och frågade om vi kunde lämna honom 9-14 idag så han får nästan sina 15 timmar vilket han behöver och det var absolut inga problem! :)
När jag hämtade honom så blev han överlycklig sen gick vi och handla annars så har vi bara myst sen han kom hem och snart är det kvällsmat, bad och tandborstning som gäller innan han ska sova.

Har mer eller mindre sovit idag kände att jag behövde det och tur var ju att jag för en gångs skull lyssnade på vad kroppen ville för jag slocknade direkt när jag la huvudet på kudden! Haha
Så vid ett gick jag upp startade en maskin med tvätt, plockade undan lite sen gick jag till dagis som sagt för att hämta prinsen.
Precis badat och startat en maskin till, imorgon är det städning som står på schemat medans Kevin är på dagis om inget annat händer dvs!
Fast just nu ser det mörkt ut ;)
Men just nu vet man ingenting om när lillasyster vill komma kan ju lika bra få värkar om 10 minuter eller något, lite skrämmande om jag ska vara ärlig.

Just nu sitter vi i soffan och kollar på Ben 10 har en son som är trött, väldigt kramig av sig.
En sak som vi har lagt märke till mer under helgen är att Kevin pratar mer och mer och det är långa meningar också, även om det är svårt och förstå i mellan åt så lyckas han på ett eller annat sett att göra så att vi förstår honom mer och mer. Roligt att man kan börja ha en riktigt konversation med honom! :)
Nej ska göra lite kvällsmat innan klockan blir alldeles för mycket


Mage

Bf+13


Denna dagen

Full rulle hela dagen först åkte vi till bushuset i Mölndal tillsammans med familjen Nilsson/Johansson, pojkarna fick leka av sig i 2 timmar och även jag gav mig upp i rutschkanan på Kevins önskan/begäran och det gick hur bra som helst men jag höll mig nedanför i stället det kändes "tryggare" haha
Sen bestämde vi oss för att köpa en gångs grillar och lite smått & gott för att gå upp i skogen och grilla när vi kom hem, vilket vi gjorde! :)
Hur mysigt som helst..

När vi kom hem så badade Kevin och sen somnade han som en stock, helt utslagen! Massa bus hela dagen och det känns även på en annan om jag ska vara ärlig.
Ligger i sängen och kollar på tv som vanligt är där ingenting bra så det blir att stänga av om en stund för att sedan försöka sova, upp tidigt imorgon för att åka till barnmorskan för kontroll.
Ska vara där redan vid nio, satt och funderade på om jag skulle ta bussen men D sa att han och Kevin kunde lika bra åka med. Gulligt av honom! <3

På Tisdag ska prinsen till dagis och det är den enda dagen denna veckan för honom. Så han längtar något fruktansvärt!
Sen på Onsdag ska vi som sagt på överburenhetskontroll, annars inget planerat, kan hoppas på att lillasyster vill titta ut snart! :)
Har försökt lägga upp en massa bilder idag men det har inte funkat!?
Nåja får göra ett nytt försök imorgon, Natti Natti


13 Maj

- God morgon mina vänner!

Sovmorgon till tio, gossarna hade gått upp vid halv tio så även D fick sovmorgon.
Vaknade upp till strålande solsken så humöret är på topp även om natten har varit ett rent helvete om jag ska vara ärlig!
Vänstra höft krånglar mer än någonsin och sen känns det som om jag ska spricka när som helst och nu kan jag lugnt säga att jag är trött på att vara gravid, speciellt när nätterna är ett rent helvete och att magen är så stor så att man knappt kan röra sig dvs. vända sig i sängen och man slår i magen vad man än gör mer eller mindre. Men får tänka positivt att förhoppningsvis så är det inte så lång tid kvar tills vi har vår lillasyster/älskade dotter hos oss! <3

Idag har jag bf+12 och imorgon kl nio så ska jag till min barnmorska på en liten "extra-kontroll" sen på Onsdag halv nio så ska vi till Östra till överburenenheten på kontroll sen får vi se vad som sägs och bestäms. Men vi kan alltid hoppas på att det kommer igång av sig själv för igångsättning är något jag verkligen inte vill i med min förlossning kom igång av sig själv med Kevin.
Men som sagt snart så är lillan hos oss! :)

Idag blir det nog en sväng till bushuset och sen bara vara ute i sandlådan och leka, en promenad också är tanken.
Annars så har vi som sagt inte så mycket planerat, ska till posten också och hämta ut mitt paket.
Men vi hörs senare, hoppas att ni får en bra dag.

XOXO Pernilla


Alldeles för sent

Klockan är alldeles för mycket för min del men vad gör det när man har haft en mysig kväll tillsammans med sin älskade sambo?
Suttit och kollat på film tillsammans och haft det allmänt mysigt, det gäller att passa på när tiden väl finns och även orken.
Innan ikväll låg jag i sovrummet och såg en film "New Years Eve" fick sällskap av Kevin till och från som hade väldigt svårt för att bestämma sig om han ville se film tillsammans med sin mamma eller kolla på hockey med sin pappa. :)

Blev en sen kväll för honom vilket jag inte kan minnas sist han var uppe så länge, speciellt inte på hemmaplan..
Vi är "vana" vid att när vi är nere hos mina föräldrar och syskon att han är uppe väldigt länge men det är helt okej i med vi träffas så himla sällan, då finns det undantag både Fredag & Lördag men sen Söndag då ska man återgå till dem vanliga rutinerna och det brukar faktiskt inte vara några problem. Han är så duktig så vår lille kille!

Annars så har kvällen varit väldigt lugn, D var iväg en sväng innan och körde ett par gemensamma kompisar till oss annars så har vi varit hemma.
Gick ut i sandlådan en runda så Kevin fick leka av sig lite och även fick träffa sin bästis J :)
Jag följde med ut en runda men gick in igen för blev väldigt trött utav den lilla stunden, får se vad vi ska hitta på när vi vaknar imorgon/ eller rättare sagt idag.
Hoppas på fint väder så vi kan vara ute, ta oss en promenad ska vi även göra för det har jag bestämt. Behöver röra på mig klarar inte av att bara ta det lugnt, även om det också behövs. Men en promenad i alla fall!

- Hoppas på att ni har haft en bra Lördag, Natti Natti


Dagens middag

Dagens middag fick bli plättar med tillbehör av sylt & grädde!
Har blivit liten i maten pga. denna graviditet så fyra plättar det var vad jag fick i mig, är aldrig hungrig och det jobbigaste är ju att jag måste äta så lillan får den näring hon behöver.
Men vi får allt hoppas på att hon kommer snart och att jag även förhoppningsvis kan få tillbaka lite mer av min aptit. :)

Sitter just nu i soffan med en glad gosse som bara sitter och ler och är på ett allmänt bra humör, eller ja jämfört med vad han var när vi var och handlade.
Fy för bomben säger jag bara vilket humör han har i mellan åt! Haha
Men denna gången var inget jämfört med då vi var nere på gallerian där kan vi säga att det var pain in the as!
Idag var det mer gråt och protest inte det gallskriket som han hade sist.

Men nu har vi fixat lite lördags godis, får se om suget finns kvar senare.
När prinsen vilade middag så passade jag och D på att se en film hur bra som helst, den hette; "älska mig igen" en verklighetsbaserad film, väldigt sorgsen men tro mig eller ej så kom där inga tårar från min sida! Haha ;)
Vilket det brukar alltid göra och ja D han grät inte i heller men han är inte lika "känslig" om jag säger så.
Ikväll är det hockey så för min del blir det någon film så D får se på det själv..

Snart så ska vi bege oss ut i sandlådan så gossen vår får springa av sig lite, vi hörs säkert senare.
Bilden nedanför är sen i fm när Kevin låg bredvid mig i soffan och spelade på D's telefon ;)


12 Maj

God morgon mina vänner!

Sovmorgon till halv tio är aldrig fel speciellt inte när man själv somnade halv nio igår, så med andra ord behövde jag verkligen sova.
Är ganska seg men snart koka lite kaffe så att man piggnar till. :)
Kevin sitter och leker med sina dinosaurier och "skriker/ryter" han tror han är en dinosaurie! Haha
Inga direkta planer har vi idag, ut i sandlådan och sen kanske gå upp i skogen så prinsen får springa av sig lite.
Något kommer vi på med vad det får vi se :)
Hörs sen


Denna dag

Så mina vänner då börjar även denna dagen glida mot sitt slut, idag har vi som sagt bara tagit det lugnt. Knappt varit hemma tillbringat mer eller mindre hela dagen hemma hos svärmor & svärfar och det behövdes för jag känner mig mycket gladare på något sett, ibland är det riktigt skönt och slippa att vara hemma en hel dag..
Man behöver det!

Ligger just nu bredvid Kevin som är på väg att somna, är så stolt över honom att han inte är uppe hela kvällen bara för att han vilade middag så himla sent.
Duktig kille vi har! :)
Just nu ångrar jag verkligen att jag inte köpte mig en påse med godis till ikväll, men jag kan lika bra hålla mig tills imorgon.
Behöver inte ha något onyttigt varje Fredag för sen när lillasyster är ute och jag ska börja gå ner i vikt så är det ett stort NEJ till sådant!
Kanske någon enstaka gång men banimej inte varje helg, åh nej.

Ikväll är det som sagt hockey och det är ingenting som intresserar mig så D får kolla på det helt själv, jag ska lägga mig i sängen sen och se på någon bra film är tanken. Undrar om jag kommer somna? Haha
Imorgon har vi inga direkta planer vad vi vet ännu så vi får se vad vi ska hitta på, sen får man ta dag för dag i med vi vet ju aldrig när lillasyster bestämmer sig för att komma. :)

- men jag hoppas att ni har haft en bra dag & kväll, var rädda om er.


11 Maj

Hej mina vänner!

Sitter just nu i bilen på väg hem till svärmor&svärfar, har ingen direkt lust och bara sitta hemma längre.
Det blir att man gör samma saker varje dag dvs. städar, tvättar m.m så idag kände jag att vi behöver komma hemifrån lite och tänka på annat, speciellt jag.

Idag klev vi upp halv sju då tyckte prinsen att vi hade sovit klart, en annan hade mer än gärna sovit längre.
Somnade inte förrän ett- halv två inatt och sen inte sovit något vidare bra, varit uppe flera omgångar sen legat och funderat på en massa.
Så ikväll får jag hoppas på att jag somnar snabbare!
Än så länge ingen lillasyster och vi längtar mer och mer för varje dag som går, envis bebis <3

Vi hörs antagligen senare.


Natti Natti

Precis lagt mig i sängen är helt slut i kroppen och huvudet men speciellt huvudet, en massa tankar som far runt mer än vad det brukar göra.
Kevin sover så gott i sin säng sen några timmar tillbaka det var lite svårt och få honom till att somna ikväll men efter ett tag så var det inga problem. Vår duktiga gosse! <3

Nu ikväll så har vi annars tagit det lugnt, myst framför tvn och busat med Kevin.
Daniel lärde honom något "nytt" eller vad man ska säga innan ikväll när Kevin bada och det är att när man ska ropa på mamma så ska man ropa; MAMMA MU!
Jag pratade med mor min och i början hörde jag inte riktigt vad han ropa men sen när jag väl hörde vad det var han sa så började dem skratta (även mamma & jag själv) så mer eller mindre har jag blivit kallad mamma mu om gossen vår har velat mig något.
Sicken gubbe man har då! Haha
Men Kevin tyckte det var extremt roligt så det återstår att se om jag blir kallad det imorgon igen.

Hoppas på bättre väder imorgon så man kan vara ute något, känns lite sådär och bara sitta inne en hel dag.
Pratade lite om att kanske åka hem till svärföräldrarna men vi får se hur vi gör.
Det enda jag vet är att vi ska äta en riktigt god frukost tillsammans när vi har vaknat, koka ägg och lite sånt smått & gott! Det uppskattas utav oss alla tre.
Nej ska försöka sova nu så man får ihop några timmars sömn inatt, sov så gott med er.



Måste även tillägga att Kevin hade varit blöjfri hela fm på dagis idag, gått på toaletten och allting. Vår duktiga kille! <3


Bortplockad

- Kommer som sagt plocka bort min facebook på obestämd tid pga. personliga själ,
just den stora orsaken kommer jag inte skriva ut men just nu är det de bästa.
Kan säga direkt att det handlar inte om lillasyster, Kevin eller mellan mig och Daniel.
Men ska försöka uppdatera så gott jag bara kan här inne och ni som väljer och följa mig det får ni mer än gärna göra, hoppas att ni förstår..

XOXO Pernilla

Då var det kväll

Då var det kväll och här hemma har det inte hänt så himla mycket sen vi kom hem idag mer än; ätit middag, plockat undan och myst en massa med vår prins! <3
Besöket hos barnmorskan gick väll bra har fått en tid upp till överburenheten så ska vara där den 16/5 8.30 så får vi se vad dem säger, blir ju bara kontroll så som man gör hos barnmorskan.
Annars så har jag inte så mycket mer och säga om det.

Har varit ganska trött idag jämfört med vad jag brukar vara, så med andra ord blir det nog sängen tidigt för min del ikväll.
Försöker natta Kevin nu fast utan framsteg dvs. han ligger och pratar för fullt och fnittrar. Haha
Som tur är så är han ledig imorgon, nästa vecka går han på dagis bara på Tisdag. Så det har inte blivit så mycket dagis det senaste om man säger så!

Nej prinsen får vara uppe en stund till så får vi göra ett nytt försök sen.

XOXO Pernilla


Barnmorskan

Ska alldeles strax göra mig i ordning för att sedan åka till barnmorskan, sista besöket hos henne för sen är det överburenheten på Östra som tar över.
Vi får se vad som sägs/bestäms idag!
Idag är det bf+9 en dryg lillasyster som är lika envis som sin storebror som stannade kvar i magen till bf+17 men det får vi allt hoppas på att vi slipper denna gången, eller hur?
Jag klagar inte så mycket eftersom situationen är som den är och hon är helt enkelt inte redo, visst jag kan prata/berätta för anhöriga hur jag känner innerst inne fast inom rimliga gränser.
Ser ingen anledning med att gnälla och försöka få "medlidande" för det är de sista jag vill ha!

Där är en sak som jag kan och gnäller över och det är vädret!
Regn, regn och återigen regn man blir bara så less på skiten..
Det regna hela dagen igår och nu vräker det också ner, *suck & stön*
Lägenheten är städad och maten är förberedd så gott det bara går så ska påbörja med den sen när vi har hämtat Kevin på dagis, det får bli stekt potatis med stekt ägg/grillat kött och tzasiki.
Köttet är mer eller mindre till mig och ägg till gossarna särskilt Kevin om han nu vill ha dvs.

Imorgon är han ledig från dagis så vi får se vad vi ska hitta på för något skoj med honom, som vissa kanske redan vet så är D ledig från jobbet nu eller ja han har varit där vissa dagar speciellt några timmar igår.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen klä på mig så jag återkommer under dagen, ha det så bra!

XOXO Pernilla


Natti Natti

Uppdateringarna blir allt mindre och mindre, men har rent ut sagt inte haft ett piss och skriva om. Eller jo det har jag ju haft men lusten/orken har inte riktigt funnits där!
Men vi mår för övrigt bra här hemma, prinsen var på dagis för första gången idag i med han var sjuk hela förra veckan.
Han var så glad imorse innan vi skulle gå och han somnade gott ikväll med andra ord en trött kille <3
Jag själv har också varit ovanligt/fruktansvärt trött idag men ska alldeles strax sova för natten och så får jag passa på att vila imorgon när Kevin är på dagis.

Bf+7 idag och än så länge ingen lillasyster men hon kommer när hon kommer, men framförallt är redo! <3
Visst det hade varit skönt och slippa att komma tillbaka till barnmorskan på Torsdag men det är som det är och vi går och väntar med glädje men visst jag ska inte ljuga men inte förrän nu känner jag att det är tröttsamt. "/
Men jag tänker inte gnälla över det, de är bara att tänka positivt att snart är det över.

En liten uppdatering får det bli så hörs vi.


Ingen lillasyster

Ingen lillasyster ännu, magen v.41+0 (v.42)


v.40+4 (41)

Lillasyster i v. 40+4 dvs. v.41


5 Maj

God morgon, god morgon!

Här hemma är vi uppe tidigt,
jag har gjort mig i ordning och sitter & dricker en kopp kaffe.
Ska snart be D komma upp från badet och Kevin äter frukost sen vid 9- tiden ska vi bege oss mot Jonsered där det vankas ko utsläpp idag, är en härlig känsla och se hur glada kossorna blir.
Svärmor & svärfar ska också dit så vi har en extra glad Kevin här hemma! :)
Igår var vi som sagt mer eller mindre bara hemma och tog det lugnt tillsammans,
hade inte någon direkt ork till att hitta på något men idag så ska vi dock inte sitta inne och dega.
Fick städat lägenheten igår också så det är något positivt i det hela.
Kameran kommer följa med så ska försöka ta så mycket kort som möjligt,
hörs senare..

XOXO Pernilla

4 Maj

Tröttare, tröttare & tröttast ...
Vakna imorse med värsta värken i benen och hela ryggen, men det var bara att bita ihop och gå upp!
Ska nu försöka få Kevin till att vila så jag själv också kan få sova en stund i alla fall, även om klockan är alldeles för mycket för att vila så bryr jag mig inte just nu.
Ska jag kunna vara en glad mamma så behöver jag vila speciellt nu, annars så har jag inget behov av det men nu dem två senaste veckorna har jag känt att det verkligen har varit ett måste!

Åt "mellis" för en liten stund sen, blev stekt potatis och tzasiki (stavning?) är något som jag verkligen älskar tzasikin då kan stå och äta med sked utan att ha någonting till. Smaskens!
Har städat hela badrummet, rensat badrumsskåpet och lite sånt så nu är det ordning och reda där inne och jag vet en som kommer vara mindre glad och det är D för han hatar när jag har gjort om! Haha

Idag så ska vi bara vara hemma och ta det lugnt, blir att vi går ut sen kanske tar oss en promenad ner till Coop och köper lite Fredagsmys?
Godiset kan jag vara utan för det är inget som lockar mig just nu, men däremot promenaden är fruktansvärt lockande. :)
Blev så glad innan när min näst minsta lillasyster ringde och frågade hur det var med mig och även pågarna men just mig, ingen fråga ang. graviditeten och det kändes så jävla skönt rent ut sagt att någon inte fråga mig om jag hade ont och så.
Sen vet jag att hon innerst inne undrar men hon brydde sig om just bara mig om jag säger så, för när folk ringer så frågar dem alltid om hur jag mår och om jag har ont m.m jag meddelar om jag har ont räcker och fråga hur det är med mig, sen att folk "tjatar" det är ju för dem är nyfikna men samma fråga flera gånger om dagen är jävligt jobbigt.

Nej nu ska vi försöka sova vi hörs sen..


Strålande dag

Dagen har varit toppen mer eller mindre, vi kom inte ut förrän vid kvart i tolv och var hemma tio i tre igen.
Sen har dagen bara rullat på, både jag och Kevin har fått lite färg i ansiktet och ändå har han keps på sig och allt men den ungen har ärvt det ifrån sin mor att han också har väldigt lätt för att få färg! :)
Något positivt har han ärvt ifrån mig i alla fall eller ja där är ju en sak till och det är humöret och det vet i fanken om det är så himla bra? ;)
Blev en promenad ner till Coop också men köpte ingen slingning väntar med det tills lillasyster har kommit..

Sen när vi kom hem så blev det att öppna balkongdörren, glömde ju det när vi gick hemifrån så det var som en bastu i lägenheten. Phu!!
Började med middagen och sen har vi bakat chokladbollar & badat.
Kevin somnade tidigare än vad vi trodde att han skulle göra, redan vid halv sju somnade han. En trött gosse med andra ord, men har man varit ute i några timmar men inte vill vila i vagnen i heller så blir man trött..

Imorgon så får vi se vad vi ska hitta på, det återstår och se hur vädret blir också. Blir det lika fint som idag så kommer vi tillbringa många timmar ute, det är en sak som är helt säkert!
Nu ska jag dejta kudden är helt slut från topp till tå, vi hörs imorgon..

XOXO Pernilla


3 Maj

Bf+2 idag och inga tecken på att lillasyster vill komma, men man vet som sagt aldrig.. Försöka vara positiv oavsett vad för det går inte att decka ihop för hon kommer när hon är redo! :)

Just nu sitter prinsen och äter frukost, jag själv åt för en liten stund sen.
Har inte blivit något dagis alls för hans del denna veckan för i Tisdags hade han hög feber och lite igår och idag har han ingenting, när han har ätit och vi har gjort oss i ordning så ska vi gå ut och vara ute i några timmar.
D har börjat jobba halvdagar nu när Kevin är hemma sen så får vi se hur det blir nästa vecka om jag fortfarande inte har kommit iväg, men det får vi allt hoppas på att jag har gjort!

Ska först gå ner till Coop och köpa slingor till mig själv så ska jag slinga håret ikväll är tanken i alla fall, sen köpa lite att dricka & fika för att sedan gå hemåt och vara ute i sandlådan.
Tycker det är jätte svårt just det här med kläder speciellt till mig själv, har kläder men inget som passar speciellt inte byxor. Tröjor är en sak som jag har det väldigt av, så shopping står på schemat denna månaden!
Ska inte köpa en himla massa, men i alla fall så jag har något att ta på mig.
För sen ska kilona rasa ska som sagt gå ner 30-35 kg för att väga lika mycket som jag vägde när jag blev gravid med Kevin.

Vädret har varit toppen dem senaste dagarna, sånt väder som gör att man blir fruktansvärt glad direkt när man vaknar.
Men hoppas att ni också mår bra, ha det!


RSS 2.0