❤ 11 Augusti

God kväll!

Klockan blev rätt mycket igår innan barnen väl somna, men jag kom i sängs jäkligt sent.
Jädrar vad det åska inatt! Det small och hade sig så trodde nästan att den slog ner någonstans, den enda av barnen som vakna var Emilia fast hon somnade om lika snabbt igen.

Igår var vi som sagt på Borås djurpark i några timmar och det var hur mysigt som helst! Trots det började ös regna så vindrutetorkarna inte hann med så åkte vi ändå, det kom skurar i mellan åt och det mullra några gånger men det strunta vi i.
Barnen var hel nöjda hela tiden! :)
Tack svärmor för du ville följa med kan lugnt säga att barnen uppskatta även det❤

Imorse när vi väl vakna så åt vi frukost och sen började vi fundera på vad vi skulle hitta på idag, vi kom faktiskt inte på något då vi mer eller mindre har hunnit och göra allt man kan tänka sig under dessa två veckor som D har varit ledig.
Så istället beslöt vi oss för att åka ner till Ö&B i Kungsbacka och köpa flyttlådor, när vi kom hem så fick barnen mellanmål och sen började vi rensa.
Är en hel del som kastas (IGEN) och ändå tar det aldrig slut!!
Men vi sa det att vi får ta det pö om pö..

Sen började jag & D diskutera när Kevin ska ha sitt kalas och vi beslöt oss för att ta det i Oktober i med det är Halloween så vi frågade Kevin om han ville ha ett sådant kalas, det ville han mer än gärna! :)
Så snart ska här börjas planeras lite smått för det, jag älskar att ha något att göra speciellt när det handlar om barnen.

Nu sover en av änglarna och snart är det nästa som står på tur! :)
Hur mår ni? Hoppas att ni har haft en bra helg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0