En lugn dag

Idag har det inte hänt så speciellt mycket mer än att Kevin har varit på dagis, vi har varit ute en sväng i em och barnens farmor kom hit en runda innan ikväll för Kevin saknade farmor jätte mycket så han var så himla ledsen! :(
Lillan är inte riktigt sig själv i heller, kan knappt sova verkar som om hon inte får lugn & ro i kroppen på dagarna sen är hon extra mammig.. Misstänker att det är dem två tänderna som är på väg upp som gör ont eller så vill hon bara ha en massa närhet.

Men i fm efter vi hade lämnat Kevin på dagis så somnade hon i vagnen så jag fick bära upp henne och la ner henne i sängen och sov till elva då hon skulle äta, men sov sig igenom det också.
Extra trött så är det inte tänderna så är hon kanske på väg att bli sjuk?

Är så glad över att prinsens fröknar är så förstående pratade med dem ang. Torsdag då vi inte kommer kunna använda vatten eller toalett mellan 8-18 så får han vara på dagis mellan 9-15 sen får vi vara ute i en timme sen får vi se vad vi ska göra.. För hemma kan vi verkligen inte vara!
Så tog bort Fredagen för hans del så då är han ledig och är på dagis tre timmar extra på Torsdag istället. :)
Jag & lillan ska gå till Ikea och strosa sen in på gallerian sen får vi se om Denise är hemma så våldgästar vi henne eller något ;)

Nu ska jag lyfta över lillan till vår säng så hon får äta sen lägga tillbaka henne i hennes säng igen.
Känns hemskt att "asa" upp henne för att hon ska äta, men det är ju pga vikten i med hon inte hade gått upp som hon skulle sist vi var på Bvc så låg hon lite under kurvan.
Sen i med den här lilla damen somnade senast 19.00-19.30 och kan sova fram tills 8.00 dagen efter så vill jag gärna att hon har fått äta en gång till innan jag själv lägger mig annars blir det alldeles för många timmar utan mat då hon sover hela nätter och har gjort det i princip sen hon var en vecka gammal.

Återkommer mer imorgon, bjuder på några bilder från idag den ena ser ni kanske att Emilia fick "äta" själv och med lite hjälp av storebror också. (var D's förslag) haha älskade barn ❤
Sen ett av korten är när Kevin var ledsen över att han ville att farmor skulle komma idag. Så fick han en fin överraskning efter några timmar!
Tack svärmor du har ett hjärta av guld ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0