En lugn dag

Idag så har vi bara tagit det allmänt lugnt,
prinsen är fortfarande lite smått hängig men han äter igen och det är huvudsaken.
Har i alla fall ringt dagis precis och meddelat att dem kan räkna med honom på Måndag om han inte skulle bli sämre under helgen vilket vi verkligen inte hoppas för hans skull för nu börjar han verkligen tycka att det är pest & pina att vara hemma!
Blev en liten promenad ner till Netto innan i alla fall så han fick frisk luft,
men sen kom där ett problem och det var ju att han ville hem igen men efter många om och men så bestämde han sig för att kliva ur vagnen och följa med upp.

Idag fick han ett vykort på posten som var ifrån hans farmor & farfar dvs. ett krya på dig kort
och innehållet var ju det bästa skulle jag tro och det var en liten peng som han skulle lägga i sin spargris fort som bara den, men när han hade tagit fram den så stod han och funderade en lång stund och bestämde sig för att behålla pengen istället.
Så nu ville han åka bilen till affären tillsammans med pappa och köpa nodis (godis) så får se vad D säger när han kommer hem, räcker bara att åka ner till Coop så får han sitta i en sån där bil så han inte springer runt.

Just nu inväntar vi hans pappa som slutar om en liten stund,
sen när han kommer hem så blir det middag vilket den lille herren bestämde själv nere på Netto och då fick det bli korv med bröd. Vilket han redan har tjuvstartat lite med, korvbröd och ketchup och det var toppen.
Nej nu ska vi leka lite med bilar och mysa, vi hörs säkert senare.


Dagens Kevin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0