❤️️ 18 November 2013

Haaaaallå i stugan,

Ja återigen så jobbar jag en massa så det är de enda jag kan skylla på sen när jag väl är ledig så umgås jag med familjen för fulla muggar.
Hoppas att ni mår bra?
Vi mår bara bra dock är barnen förkylda igen men förhoppningsvis så är det inte något långvarigt.

Jag har jobbat kväll sen i Fredags och D har jobbat några timmar Lördag & Söndag sen har vi mer eller mindre bara träffats vid dörren sen har jag åkt till jobbet.
Kör ett kvällspass idag sen är jag ledig i två dagar om dem nu inte behöver mig på jobbet dvs. :)
Sen jobbar jag dag Torsdag + Fredag, ledig Lördag sen drar mitt första nattpass igång på Söndag.
Ja som ni märker jobbar jag en massa!

Har två helger framför mig sen när jag är ledig så ska vi hitta på något riktigt roligt med barnen tänkte vi, tänkte faktiskt att vi ska gå på Liseberg❤️️
Är något som vi alla ser fram emot i alla fall jag och Kevin sen Emilia lär också älska det. :)
Fick lämna dem vid 9-tiden idag då jag ska vara hos tandläkaren nu kl 11.30 så förhoppningsvis hinner jag hem en sväng innan jag ska åka och jobba.

Just nu har jag en enorm längtan efter en tripp ner till Skåne men det lär dröja med tanke på jobb och allt, tycker synd om Kevin som saknar sin mormor & morfar jätte mycket :(
Ska även försöka få ledig minst tre dagar under jul i alla fall julafton då det är mammas och deras jul i år.
Vi försöker köra varannat år så man gör vad som helst för att det ska bli så.
 
Ville mer eller mindre bara kika in och skriva av mig lite innan jag ska in och plågas med rotfyllning... :/

12 November 2013

God kväll?

Barnen sover sen snart två timmar tillbaka, övertid? Ja..
Men självklart finns där ett stor jädra MEN  i allt och det är att Kevin har haft Josh på besök när vi hade hämtat barnen på dagis så Josh och hans pappa kom på besök medans hans mamma & lillebror var hemma.
Barnen blev överlyckliga och dem lekte så himla fint! :)

Sen när barnen hade somnat så satte jag mig vid datorn och kikade runt lite på heminredning m.m och här hemma kommer det hända en heeeel del grejer!
Får bli någon gång efter jul och när mitt nya schema börjar rulla igång för annars så känner jag att det blir alldeles för mycket på en och samma gång med julklappar och allt! :)
Denna iden var självklart min och ja jag lär få fixa det mesta själv för det är vad jag vill men lär behöva D till hjälp när saker ska inhandlas m.m ;)
Renovering kan jag ge er som ledtråd!

Just nu ligger jag i badet och ska alldeles strax gå upp, poppa lite popcorn sen lägga mig på soffan för jag är ledig imorgon och på Torsdag ;)

12 November 2013

God morgon,

Just nu sitter nere i fikarummet på jobbet med en go kopp thé och har alldeles precis ätit min frukost.
Jag känner att det är viktigare att få i barnen lite "lättare" frukost innan dem ska till dagis sen visst där äter dem kl 8 men med tanke på vi går upp 5.30 så tycker jag att det är många timmar med tom mage då våra barn somnar väldigt tidigt.
Sen ska tänderna borstas sen ska man klä på dem, ja ni som är föräldrar förstår säkert vad det är jag har att säga ;)

Hur som helst barnen är på dagis och jag & D på jobbet, åker fortfarande med honom dem dagar jag har morgonpass sen hämtar han oftast mig på vägen hem från sitt jobb, vi tjänar på det om inget annat.
Ibland har jag fått ta bussen men det är absolut inga problem! 
I helgen var jag ledig så i Lördags firade vi D som fyllde 26 år igår sen i Söndags åkte han och jag ner till Ullared och tillbringade några timmar & tusenlappar där, men snart är alla julklappar inhandlade och det känns så bra!

Barnen växer för fullt och det händer saker hela tiden i utvecklingen, jag jobbar som sagt en hel del och nu kommer det bli ännu mer från och mef den 20/11 för då drar treskiftet igång men dem dagar jag väl är ledig kommer jag verkligen lägga med barnen❤️️
Har tre helger framför mig nu och sen är det jobb mitt i veckan också, men detta kommer bli bra :)
Nu ska jag dricka upp mitt thé sen kanske ta och blunda till i 10-15 minuter för det låter väldigt lockande om inget annat ;)





7 November 2013

Barnen är på dagis och en annan ligger i ett varmt bad och försöker koppla av..
Barnen är i sån där jäkla rolig läs (skit jobbig) ålder där Emilia bara gråter för ingenting och vill aldrig göra det som ska göras ex. klä på sig och Kevin vill ALDRIG göra något! Phuuu säger jag bara.. Haha

Igår eftermiddags så fick vi besök av världens bästa Linda och hennes dotter Julia❤️️
Sen när barnen hade somnat gick jag hem till dem och tillbringade några timmar där, bara satt och drack thé och prata om allt mellan himmel och jord vilket vi alltid gör ;) 

Ska röja undan alla leksaker idag igen (gjorde det igår) sen ska jag göra mig i ordning lite frukost och slänga mig framför tvn innan huliganerna ska hämtas igen. 
Jobb imorgon! 

❤️️ 6 November 2013

Good morgon,

Idag är jag ledig och imorgon också.
Det känns fruktansvärt skönt då jag är svin trött efter 5 dagars passen och nu jobbar jag på Fredag och är ledig hela helgen.
Men annars mår jag och resten av familjen bra :)
Vi har inte gjort något speciellt då jag har jobbat hela helgen, men i Lördags fick vi besök av barnens farmor sen i Söndags var jag & Kevin hos Linda en sväng sen efter vi hade ätit gick vi hem till Micke, Marie & Josh så barnen fick leka, jag blev inte långvarig då jag skulle jobba.

Nu denna helgen som kommer så ska vi fira D på Lördag då han fyller år på Måndag, sen på Söndag ska jag & D åka ner till Ullared och köpa julklappar till barnen sen lite annat smått och gott som alltid behövs ha hem.
Barnen kommer tillbringa några timmar tillsammans mer farmor :)

Hoppas att ni mår bra

❤️️ 1 November 2013

Sitter i soffan på jobbet och kollar på tv, min brukare ligger och sover så tänkte passa på att skriva några rader till för idag. :)
Innan barnen skulle till dagis så hann vid med lite pyssel eller ja vi ritade, sen skulle Emilia vila då hon var jätte trött så under tiden hon vilade passade jag & Kevin på och ha lite egentid och han fick välja vad han ville göra och då ville han att jag skulle kolla på Bolibompa tillsammans med honom vid datorn vilket jag gjorde.

Vid 11 var det lunch som stod på schemat vi gjorde mos & korv och till det hade vi lingon!
Har aldrig varit med om att två barn älskar lingon så mycket som våra barn gör, det är helt sjukt! :) haha
Lämnade dem på dagis vid 13.30 sen gick jag och handlade lite mjölk och bröd sen var det bara hem och lämna det innan jag skulle bege mig till jobbet.

Som jag har sagt många gånger förr så händer det inte så speciellt mycket dem dagar som jag jobbar, vill bara tillbringa så mycket tid jag bara kan med barnen! ❤️️
Men ska försöka uppdatera lite oftare, nu ska jag fortsätta kolla på tvn och se om där är något bra som visas på dem andra kanalerna.
Hoppas att ni får en underbar Fredags kväll



❤️️ 1 November 2013

Det var ett tag sedan sen ni fick något livstecken här inne och vi lever!
Jag jobbar för fullt men var ledig igår och då blev det först möte på dagis, sen åkte jag till kontoret och när jag var klar där så blev det lite shopping.
Kevin ville ha en Batman dräkt och det fick han sen Emilia fick en klänning och ett par nya strumpbyxor.

Vid 12.20 skulle jag till tandläkaren för att fixa en tand där en lagning hade släppts, tog knappt 15 minuter och sen var jag på väg hem igen.
Barnen skulle vara på dagis till 15 så jag hann hem en stund innan dem skulle hämtas.
Jag somnade samtidigt som jag natta Emilia vid 18 tiden och vaknade inte förrän 6.15 imorse så jag kan ju säga att jag är verkligen utvilad! :)

Ska jobba ikväll och barnen är hemma fram tills 13.30 sen jobbar jag kväll idag, imorgon & på Söndag.
Sen två dag pass på Måndag & Tisdag.
Nästa helg igen så är jag ledig och på Lördagen ska vi fira D som fyller år den 11/11 :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Disney Junior med Emilia innan jag ska städa lite smått. 




RSS 2.0