Sent inlägg

Nu har jag äntligen lagt mig i sängen, men är inte så speciellt trött.
Hade en liten kille här hemma som somnade vid 19, men vaknade vid 20 igen och var fruktansvärt pigg!
Försökte få han till att somna om men utan resultat så strax innan tolv somnade han igen och sover fortfarande, undrar om det kan vara förkylningen eller att han inte vilar någon middag längre? Bortsett nyårsafton då han somnade i Partille och sov i ca; 15 minuter?
Annars så ingen vila alls, sen välling har han fått sammanlagt två gånger på 1 vecka och det var när vi var nere hos mina föräldrar när han gick upp samtidigt som sin mormor och bad henne snällt att göra lite välling och nu i Lördags kväll hemma hos svärföräldrarna.. Annars så ber han om lite varm mjölk på kvällarna här hemma!

Kan inte direkt påstå att han är gnällig längre när han är trött, det är han själv som har valt att inte vila middag längre. Så det ska bli väldigt intressant och se nästa vecka när han börjar på dagis igen hur det kommer gå om han vilar där? Hmm... Någon av er som har varit med om detta?

Har varit en massa mys på hög nivå nu när han vakna, han har lekt lite i v-rummet med en utav sina nya favorit julklappar som han fick av sin farmor & farfar och det är egentligen en badleksak med Dora, Boots och Doras kusin Diego som är i ett "vattenland" med båt, palm och en brygga. Kan ta kort på det när vi vaknar, men det är rätt bra att han kan ha den både i badkaret och som vanligt eftersom han verkligen ÄLSKAR Dora! :)

Just nu regnar det ganska bra och det har de i för sig gjort till och från hela dagen, är så trött på detta vädret vill ha sommar & sol året om!
Det hade verkligen inte suttit fel.
Får hoppas på att vädret är någorlunda fint imorgon så vi kan vara ute något, ska ner till gallerian och kika lite och ta en fika. Är tanken i alla fall, även fortsätta städa lägenheten.

Ska sova nu så vi hörs om några timmar eller något. Natti Natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0